אני מכור !!!!!!!!!

silentbob

New member
אני מכור !!!!!!!!!

אני מכור לאינטרנט ..... כל הזדמנות אני באינטרנט..... אני מחפש תירוצים להיות באינטרנט ....... אני לא יכול להפסיק ....... אני הבטחתי לעצמי שבזמן הקרוב אני אנסה להעביר שבוע בלי גלישה.... ניסיתי אבל אני לא יכול !!!!!!!!!! זה לא שאין לי עיסוקים אחרים ..... אפילו אם יש לי יום עמוס מהרגיל אני אקח משעות השינה כדי לגלוש..... help !!!!!!!!

e-magine

New member
שלום סיילנט, לפני שאנחנו נכנסים

לדיון על ההתמכרות שלך, יש לי בקשה אליך: אנא הסבר לי, שאני אבין, למה הכנסת לינק לאתר שלך? הרי אין לאתר הזה שום קשר לדיון. אם אתה רוצה שגולשים ייכנסו לאתר שלך, אתה אמור לשים לינק בכרטיס האישי שלך, ב
. בקיצור, אני ממתין להסבר, אם ההסבר לא ירראה לי, אשקול מה לעשות בעניין. תודה ויום נעים.

silentbob

New member
בשמחה

קודם כל , שכחתי מהכרטיס האישי וחוצמזה , אני מכור לאינטרנט ומרוב שאני מכור בניתי אתר.... איך זה ?

silentbob

New member
ככה ???

אתה עוקב אחרי הודעותי בפורומים.... אתה מחפש אותי בנרות ? מה בדיוק לא משכנע בהודעה ההיא ? היא מכל הלב....כמו זאת.........

e-magine

New member
לא עוקב אחריך - מנסה ללמוד

אליך, מה שאני יכול, מתוך דברים גלויים שכתבת על עצמך או שיש אליהם קישורים בכרטיס האישי שהעלית על הרשת בתפוז אנשים, במו ידיך. הרי אתה הזמנת אותי להפליג למרחקים ולבקר אצלך באתר שלך, מפריע לך פתאום שאני מסתובב בנמל הבית שלי בלי עיניים קשורות?

למעלה