אני מכור

רומריו11

New member
אני מכור

לנערות ליווי אולי למישהו יש פיתרון אני בחור בן 26 בישן מעולם לא היית לי חברה ומגיל 21 אני הולך לנערות ליווי אני מכור

סוורוס

New member
תשמע..אין לי אצע אלייך..

אני מכור לריח של האשה... או כמו שאמר טולוז לוטרק (אמן בתקופה האינפרסיוניסטית) כמה דקות לפני שנפטר ממחלת מין (!!!) בהתוודאות שלו לכומר המקומי הוא לחש-´´אני אולי אלך לגיהנום...אבל דע שאין כמו הריח בטבורן של נשים´´......אני חושב איישית שיש ריח יותר טוב...אבל אין כמו להתחיל עם בחורה...=עם מבטים..עם תנועות..עם משפטים..לקנות לה גלידה..לעט לעט לתת לה יד...נשיקה בהיסוס..או בלהיטות.. ושאתה יודע שזה הכי אמיתי שיש... להוריד את הבגדים....לדעת שהיא רוצה אותך כמו שאתה רוצה אותה.. אין לי נסיון בנערות ליווי, אבל אין כמו חברה

סוורוס

New member
היי נוקי../images/Emo173.gif

סליחה על הטעות עם ההורים שלך..., בוקר טוב גבירתי! אני יוצא לעבודה חצי מסטול.. !!!....מה שלומך? עבר עלייך נקי הסוף שבוע? כבר סיפרתי את שלי... הרואין זה חרא של גן עדן תדעי לך.. אני מרגיש מצויין(טוב.....בנתים) אני לא כול כך רומנטי...רק שר לבחורות סירנדות מתחת לחלון אני שמח שאת מחייכת...לא רוצה שתבכי!!!
יאללה-מתחיל עוד יום....(עד מתי.???????) נשארו לי שתיים..מחר מחרתיים..עם לא הכול היום טוב אני כותב על זה יותר מדי... שילדים קטנים ותמימים לא יתפתו יום טוב-

למעלה