אני מכורה

בבקשה, בבקשה...אבל

אני ממליץ בכלל לקנות את הדיסק "דרך ארוכה"[-: כל הדיסק מושלם

שרית7

New member
דרך ארוכה הוא השיר האהוב עליי ביותר

מבין כל השירים של גלי ואחד השירים האהובים עליי בכלל. גם אני הייתי מריצה הלוך ושוב שירים שיר של גלי שהייתי חורשת עליו הוא הדואט איך לאהוב אותך עם יזהר אשדות. אני גם מתה על דואט פרידה. גם מקיץ אל החלום הוא שיר שחרשתי על האמאמא שלו כשהוא יצא. ושיר אחר לא של גלי שחרשתי עליו הוא old and wize של אלן פרסון שיר יפהפה שבזכות גלי נחשפתי אליו כשהיתה פעם תכנית רדיו שזמרים היו משמיעים שירים אהובים עליהם והיא בחרה את השיר הזה בין היתר ואת אנקת גבהים של קיית בוש שהוא יצירת מופת בפני עצמו וזה גם אחד השירים האהובים עליי והיא גם כן זמרת שנחשפתי עליה בזכות אהבתי לגלי.

שרית7

New member
חוץ מזה שאם אתם שואלים אותי בגלי

עצמה יש משהו ממכר. אחרת איך אתם יכולים להסביר את הנאמנות שנשמרת לאורך כל כך הרבה שנים מאנשים שאוהבים אותה. אני מדברת על אנשים שגלי מלווה אותם כל ימי חייהם כמעט מילדות - בי"ס יסודי, דרך התיכון, צבא, אוניברסיטה, נישואים וכיום הם מגדלים את דור ההמשך... דוגמת עדי, רינה כוכבית... לא יודעת אם קיימת זמרת אחרת שזוכה לאהבה כנה ולויאליות כזו לאורך כל כך הרבה שנים.

willo1

New member
אני חושבת שזה בגלל

שגלי מחזירה אהבה. אנחנו אמנם כל הזמן אומרים את זה אבל ברצינות.. קחו לדוגמה חברות שלי שהיו בצילומים- הן הלכו להצטלם עם גלי וגלי בדיוק הייתה באמצע משהו והן ביקשו להצטלם וגלי הפסיקה את מה שהיא עשתה ( היא הייתה עם עוד אנשים) והצטלמה איתן ומאז גלי עטרי אצלן היא נשמה טובה (בדיוק כמו אצלנו
) אני זוכרת שאחרי המפגש הראשון סיפרתי לכל מי שרק רצה לשמוע שגלי עטרי היא מ-ק-ס-י-מ-ה! אין כמו גלי

עדי 345

New member
לדעתי סוד העניין הוא בקול...

הקול שלה מלטף ומיוחד ויש לו "ארומה" מיוחדת שאין לאף זמר/ת אחר/ת!

שרית7

New member
אני אישית מתה על הקול של גלי ואני

עוד מעט הולכת לשמוע את "מחר יהיה יום יםה" להפנים ולהרגע... על כל פנים, כשאני משחזרת את העבר אני יכולה לומר חד משמעית שמעבר לקול של גלי ולשירים שלה, היה משהו בפנים שלה ובשפת הגוף שלה שמשך את תשומת לבי אליה. היא באמת הקרינה לי מתיקות כזאת ואני בפירוש זוכרת את עצמי בגיל 9 שהייתי כל הזמן מפריכה נשיקות באויר ושולחת לה וכשהיא היתה מחייכת האמנתי שהיא גם כן רואה אותי (איפה הדור שלנו ואיפה הילדים של היום...)

willo1

New member
זה יותר האישיות

קול יש גם לאמנים אחרים שלא בהכרח נחמדים כמו גלי

רינה7

New member
כמה שאתם צודקים.

גלי היא הזמרת, שהיתה ונשארה הטובה מכולן. אין שום זמר או זמרת שהמעריצים שלו נשארו נאמנים אליו בשך שנים, וגודל הערצה לא יורדת, וזה כמובן שילוב של כל הנאמר ונכתב. שתהיינה לנו עוד המון שנים טובות עם גלי.

שרית7

New member
זו תמונה של גלי ושוש לפני שנים רבות

גלי פה אולי בת 24 ושוש כנראה 27 משהו כזה

למעלה