אני מכורה לדרך ארוכה. אני שומעת את השיר הזה אובר אנד אובר אגיין *חשש לבריאותי הנפשית*
W willo1 New member 1/2/05 #1 אני מכורה לדרך ארוכה. אני שומעת את השיר הזה אובר אנד אובר אגיין *חשש לבריאותי הנפשית*
W willo1 New member 1/2/05 #7 חחחח גם חברה שלי שיגעה אותי שאני אשיג לה את השיר הזה (וכאן המקום להגיד לאלירן ) אלעד שר אותו אם אני לא טועה.
חחחח גם חברה שלי שיגעה אותי שאני אשיג לה את השיר הזה (וכאן המקום להגיד לאלירן ) אלעד שר אותו אם אני לא טועה.
X X יו יו S New member 1/2/05 #8 לא אלעד כולם שרו את זה היה להם סדנה שכל אחד היה צריך לשיר את השיר הזה חח גם אני צריכה להגיד תודה לאלירן
לא אלעד כולם שרו את זה היה להם סדנה שכל אחד היה צריך לשיר את השיר הזה חח גם אני צריכה להגיד תודה לאלירן
W willo1 New member 1/2/05 #9 אה. היא אמרה לי שאלעד שר את זה ושזה שיר יפה אלעד עשה אותו עוד יותר יפה בלה בלה בלה. אני רק שמחתי שהיא אוהבת ומכירה עכשיו את השיר הזה
אה. היא אמרה לי שאלעד שר את זה ושזה שיר יפה אלעד עשה אותו עוד יותר יפה בלה בלה בלה. אני רק שמחתי שהיא אוהבת ומכירה עכשיו את השיר הזה
X X יו יו S New member 2/2/05 #26 חחח סתם מציק לי שאת מגיבה ככה הא ואת לא מפסידה כלום שאת לא רואה תוכנית הזאת