אני מכורה למייקללללל

כי זה באמת מתחיל לעצבן שכל מי שבאה

לפורום הזה הוא כדי לדבר על כמה שוונטוורת' הוא מושי מושלמי ואין עליו ואז כולן מצטרפות אליה- "אומייגאד וונטוורת' תעשה לי צ'יאואוה" ברצינות... יש גבול..

SHNI23

New member
רציתי להתעצבן עליך אבל הצחקת אותי

עם הצ'יאואוה לך אנחנו מרשות לדבר על זה שאנחנו מדברות על וונטורת:D

angi0

New member
חחחח צ'יאואוה

טוב הסדרה מעולה אבל אין מה לעשות אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא נראה טוב. חוץ מזה שחצי מהפורום בנוי מספוילרים מעצבנים ורק מדיברוים על "פרק 18" "פרק 19" ובלה בלה בלה דיבורים מעצבנים בשביל אלה שרואים בקצב של יס והאם אני מתלוננת??? נה אה! אבל אני יודעת שאם הייתי רואה בקצב שלהם גם אני הייתי אחת מהמעצבנים האלה. קיצר אם היית בת היית מצטרף אלינו! ומה זה מפריע לך? it's a free cuntry ועל מה עוד אפשר לדבר בדיוק....?

angi0

New member
עוד משו!

רוב הפורום (נראה לי לפחות) הוא בנות שאוהבות את מילר אז למה שלא יהיו כל שניה דיבורים עליו..? אם תעלו עוד נושאים מעניינים שהם לא רק "פרק18" וספוילרים אולי יהיו עוד שירשורים מעניינים שלא קשורים למילר.

Prok

New member
יהיו. בטח שיהיו.

אבל כמה אפשר לטחון? סתם מעפן הוא

angi0

New member
או קיי יש לי תאוריה חדשה!

אני אומרת שזה תוצאה של קנאה! כן.. אתם מקנאים בכמה שאנחנו אומרות שהוא חתיך ויפה ושאנחנו רוצות שהוא יהיה אב ילדינו..

אני הוא הסטיפמייסטר, אני לא צריך

איזה וונטוורת' בשביל להיות אב ילדי מישהי.

קנאה..הכחשה..

בסוף מסתבר שמילר סתם בוחש בשוקו...,בנימה אופטימית זו אני מאחל לפורום לילה טוב ובפרט לקוסמת המדהימה!

../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif תלמדו זה גבר../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

זה היה מכוון לארטיק... אני לא הכחיש שמילר לא הורס הוא כן, אבל באמת קצת נסחפתם יש יותר בסדרה ממילר... אם כל הכבוד תנו קרדיט גם לאחרים...

למעלה