אני מישהי חדשה

Snorka1

New member
אני מישהי חדשה

היי אני חדשה פה בפורום אני מאוד אוהבת לראות הכי גאים שיש ואוהבת במיוחד את בריאן ואמט... לדעתי הכי גאים שיש זה סדרה מאוד יפה ושהיא מאוד השתפרה מהעונה שעברה אני אכנס לפה לעיתים רחוקות כי אני לא ממש רגילה לפורומים אני אשמח לדבר איתכם

היי לך!!.. ברוכה הבאה...

אני המכשפה של הפורום... או בשם אחר.. טדי..(יפית בעיקרון אבל אפח´ד כבר לא קורא לי ככה...) שאלה לי אליך.. יש מצב שאת שונאת את ג´סטין.. או בשם אחר הברווז אבל החרזנו על הפסקת אש אז אנחנו (המשתהיפות..) כבר לא קוראות לו ככה.. יותר מאוחר את תכירי את מעיין.. היא יו"ר אגודת המשתהיפות(משתהפת=הופכת שפויה..) היא הראשונה ששנאה את ג´סטין ממהתחלה... (היא בעצם לא משתהפת כי היא תמיד הייתה שפויה...) אני הסיו"ר.. כי אני המשתהפת הראשונה.. בהתחלה אהבתי את ג´סטין... היום אני לא סובלת..(מזה לא סובלת.. שונאת רצח!!) ויש פה עוד כמה חברות באגודה.... אז תעני מהר בבקשה כי זה מעניין לדעת!!...

enya

New member
ב-ר-ו-כ-ה ה-ב-א-ה !!!! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורמנו הקט ! אני בטוחה שתהני פה ותשתלבי במהרה .... ומעכשיו תחשבי לך את מי את אוהבת/שונאת(ג´סטין?אית´ן?) כי אנשים יתחילו לשאול אותך... ושמתם לב שהרבה מצטרפים לאחרונה?... ב
ר
ו
כ
ה ה
ב
א
ה

yuli15

New member
WELCOME../images/Emo29.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום של הסידרה הטובה, השווה והגאה ביותר!! וגם, רציתי להגיד שיש לך טעם מאוד טוב: גם אני הכי אוהבת את בריאן ואמט. ובקשר לג´סטין ומועדוני המעריצות\שונאות... אני ניטרלית לגמרי... לא מעריצה, לא שונאת, אבל אוהבת אותו עם בריאן... אז- זיו... תהני!

מור 007

New member
ברוכים הבאים לפורום!!

אני מור ואני שרופה על בעלי...וגם הוא עליי...(גייל....כמובן..) ו....אני מקווה שתהני בפורום (אני בטוחה שתהני) ו....נכון שאת שונאת את ג´סטין? בבקשה תגידי שכן...!!

maayan15

New member
איך אני אוהבת שעונים במקומי....

זה גורם לי לדעת כמה אתם מכירים אותי.... כמובן עוד שנייה תגיע אירית ותגיד שהוא בעלה...אבל היא לא שפויה אז אנחנו נוטים להיתעלם ממנה
.. בכל מקרה, ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

ומזה זה משנה אם הוא בעלך או בעלה של אירית...הוא עדיין my loverboy!

lolly1

New member
צודקת בהחלט!!

בעניין בעלי!! טוב נו.. גם קצת בשפיות... גייל הוא בעלי!!! נכון גיסתי??

1Shir

New member
אתן לא חושבות שזה דיון קצת מיותר?..

וכשאני אומרת "מיותר" אני מתכוונת בעיקר ל"ילדותי". מילא אם מישהי כאן באמת היתה טסה אליו ומנסה להתחיל איתו... אבל זה רחוק מהמציאות!

למעלה