אני מיואש...

אני מיואש...

אני בחור שהאופי שלי זה לעזור לחברים ולמעשה היום אני מוצא את עצמי עם חוב של בערך 3000 שקל אני מיואש מתוסכל וזה מזיק לי לבריאות עזרו לי בבקשה!!

גם כן חברים

אני בתקופה קשה מאוד חברים שעזרתי להם בערבויות ובהלוואות של כספים מתחמכים ומעצנים אותי שאני מעדיף להתרחק מהם כמו מאש. חברים שנתתי להם את הנשמה שלי כמעט שלחו אותי לבית סוהר נסענו לטייל באירופה פריז בלגיה אמסטרדם ישבתי בכייף וביליתי שחזרנו לארץ כולם ברחו לשירותים לשלשל סמים שהחביאו בבטן ואז ירד לי האסימון שלקחו אותי איתם בתור שותף להוצאות הנסיעה בין המדינות ואפילו בלדר בלי שידעתי אז על תתבאס על מה שאין לך 3000 שח זה לא שווה את הבריאות שלך. הסבא שלי היה אדם מאוד חכם ואמר לי שאתה רוצה להתפטר מחבר טוב תלווה לו כסף ואני חמור לא שמעתי לו ומוצא את עצמי בתקופה של קושי בחיים מבחינה כלכלית והרבה חברים שהכסף שלי שאצלם שולשל לניהגרה של בן גוריון ביחד עם כל הסמים חברים זה דרק

זה לא מנחם אותי!

אני רוצה להיות בנאדם רגיל! לא מנחם אותי שאחרים נמצאים בחובות של עשרת אלפיים שקל...

nofar155

New member
עד שהם יחזירו להם, אם בכלל,

ה"חברים" האלה, צא לעבוד כדי שלא ישאר לך חוב.... אני לא רוצה לייאש אותך אבל אחרי הכל 3,000 לא קשה לכסות, יש אנשים שהיו מתים שיהיה להם רק חוב של 3,000... אז תנסה ללחוץ על החברים האלה, תעבוד בינתים כדי לכסות את החוב ותלמד לא להלוות ולהתרחק מהחברים האלה..

לא מנחם לשמוע

שלאחרים יש חובות גדולים יותר, אבל חוב של 3000 ש"ח זה בקטנה, אפשר לכסות את זה, אומנם לא קל וכסף לא גודל על העצים, לפחות למדת מי החברים שלך, אני רק מקווה שלמדת את השיעור ולא תעשה את הטעות הזו שוב, כי ביננו? חברים יש רק באגד, חברים נשארים חברים שלך רק כשיש להם אינטרס ממך, ברגע שניגמר, הם לא צריכים אותך יותר... אז כסה את החוב שלך איך שהוא ותקווה שביום מין הימים הכסף יחזור אלייך בצורה כזו או אחרת ולמד את הלקח שלך...

אוסה

New member
3000 ש"ח זה לא ביג דיל

מה היית אומר לו הייתי מספרת לך שאני נתתי לחבר שלנו 10000ש"ח שהובטח שיחזרו תוך שבועיים? לא משנה שזה חזר אחרי חודשיים אחרי שירקנו דם שהכסף יחזור??! מה היית אומר לו היית מקבל מייל כמו שקיבלתי על אישה שלא עובדת מלאה בחובות ואין לילדה שלה אוכל? תכנס לבנק קח הלוואה של 3500ש"ח פנק את עצמך ב 500ש"ח ותשלם על זה בפריסת תשלומים. או שתמצא עוד עבודה לחודש חודשיים לסגירת החוב. בהצלחה , וכסף זה לא הכל בחיים

למעלה