אני מיואש כבר!

M r M a n

New member
אני מיואש כבר!

מה זה?? אף אחד כבר לא מוכן לקחת בוגר אוניברסיטה ללא נסיון ל- QA?

M r M a n

New member
בעיקרון אני מחפש עכשיו

עבודה ב-QA או תכנות ב-JAVA או J2ME. אבל ללא הצלחה, כיוון שאין לי נסיון אף אחד אפילו לא מזמין אותי לראיונות ואני שולח המון קו"ח. זה מתיש הדבר הזה של אין עבודה->אין נסיון->אין עבודה צריך רק למצוא מישהו שיתן צ'אנס... ועוד לא מצאתי אותו

Scott

New member
QA != תכנות בג'אווה

תעבור על ארכיון הפורום ותוכל להבין למה אני אומר את זה. אם אתה רוצה להיות מתכנת, לך תהיה מתכנת. אם אתה רוצה להיות איש בדיקות, חפש עבודה כאיש בדיקות. אל תשתמש ב-QA (או QC) כ"קרש" קפיצה לפיתוח. בכל מקרה, בהצלחה

M r M a n

New member
תודה, אבל

אני לא מתכנן להשתמש ב-QA כקרש קפיצה לפיתוח, לעת עתה אני יודע שאני נהנה לתכנת אך מצד שני לפי מה שקראתי גם QA נשמע מאוד מעניין, אף פעם לא עבדתי בזה אז אני לא יודע אם זה מה שהייתי רוצה לעשות...בכל מיקרה זה וויכוח סרק כי קשה מאוד לצאת מהלולאה של אין נסיון... לא בתכנות ולא בQA. אבל תודה בכל מיקרה :)

erandd

New member
טוב אז בוא נלך על ההמלצה הבאה

בעקרון משהו שאני ממליץ לחסרי הנסיון: ישנם פרוייקטים של קוד פתוח אשר מאפשרים לבודקים להתממשק עם מערכות אשר נמצאות בכתיבה ולשלוח באגים אליהם. עם יהיה לך חונך מקוון בתוך הפרוייקט תוכל להעזר בשרותיו וללמוד את המקצוע. זה כמובן בהתנדבות אבל לא דורש יותר מכמה שעות בשבוע ויאפשר לך להראות למעסיק פוטנציאלי את היכולות שלך

erandd

New member
קודם כל פה באתר

יש קישורים לאתרי קוד פתוח (ראה קישורים) חוץ מזה חפש בפורום לינוקס

../images/Emo39.gifחברות כח אדם כן מוכנות

אני יודעת בודאות על אחת מאיזור השפלה אם זה רלוונטי לגביך שכן בוחנת מועמדים בוגרים ללא ניסיון אם זה מעניין אותך פנה אליי במסר

למעלה