אני מיואשת....

1טלטלים

New member
כנראה יש שוני בין

הקופות ואפילו בין סניפים של אותה קופה,לא תמיד באפשרות של אחות טיפת חלב(אלא אם היא גם יועצת הנקה מוסמכת)להציע לאם מכתב המלצה למשאבה...

אני מיואשת....

שלום לכולן, אני פשוט מיואשת מוגם מאד מאד עייפה. אני שואבץ חלב ונותנת זאת כהזנהה בלעדית לקטנטנים שכבר בני חודש ושלושה משבועות. החעסוק סביב השאיבות נעשה אובססיבי ומזה כיומיים לא מצליחה לעמוד בקצב וכך אני מגיעה לארוחה עם מנה אחת קדימה ולא יוצר.אני נוטלת טיפות של לב רב שנראה כי עזרו מעט. שואבת עם מדלה מיני אלקטריק חשמלית ופשוט הכל נראה לי כבר גדול עליי- אני מאד רוצה להמשיך עם ההזנה הבלעדית של החלב ומקווה שלא יחסר. ניסתי לתת ציצי- לא כל כך ענה לא ניו מאוצים מהעניין. תודה ומקווה לבשורות טובות

B i g m o u t h

New member
קודם כל להתעודד ../images/Emo140.gif

אני לא חושבת שהמיני אלקטריק מתאימה לשאיבה לתאומים (אם הבנתי נכון וזה באמת המצב...) את צריכה משאבת בית חולים. את יכולה לקבל בחינם מיד שרה את הספקטרה 2 שהיא מצוינת (אל תגלי לאף אחד אבל ברעננה יש להם מלאי של משאבות חדשות מהמפעל בלי שום המתנה), או להשכיר תמורת תשלום את המדלה הגדולה יותר שאני לא זוכרת איך קוראים לה. המיני נועדה לשאיבות מזדמנות. תאמיני לי תחליפי משאבה ולא תאמיני איזה הבדל. יכול להיות שאם תיפגשי עם יועצת הנקה היא תוכל לתת לך אישור לקבל מיד שרה את המדלה לקטינה שמיועדת גם להגברת חלב וזה יהיה לך מצוין. אני פשוט לא בקיאה מי יכולה לקבל ומי לא אז אוי אחת היועצות פה תענה לך על זה. חוצמזה הרבה יותר חשוב מכל הכמוסות למיניהן זה פשוט לדאוג לעצמך- תגייסי את כל מי שאת רק יכולה. אל תנקפי אצבע בבית. הבריאות של הילדים שלך חשובה יותר מהניקיון. תנדבי כל מבקר להביא לך אוכל. תשתי המון מים, מיצים טבעיים ותה קמומיל שמאוד מאוד מרגיע. תנסי לנוח כמה שיותר. אני יודעת שזה קשה למצוא זמן לנוח אבל את חייבת את זה לבייביז שלך. והכי חשוב- כל הכבוד לך!!! את מתעקשת לתת את הטוב ביותר לילדייך למרות כל הקושי וזו בעיניי תמצית האימהות.

1טלטלים

New member
תפילה ותקווה,

לשאיבה בלעדית ומתמדת מיני אלקטריק לא מתאימה....!!!!נסי להחליף משאבה בהקדם,מומלצת לקטינה של מדלה,ספקטרה,וויטלסטון,אמדה...יד שרה משכירים ספקטרה ולקטינה עם מכתב מיועצת הנקה מוסמכת או מכתב מרופא הילדים(לפחות לפי הקופה שלי "כללית"),חשוב שיהיה מצויין במכתב שאת רוצה להשכיר את שני אלו ולא משאבה אחרת שיש בשימוש של יד שרה (משאבת חלב אשר הוסבה ממכשיר אנהלציה).אם יש לך אפשרות להגיע ליועצת הנקה זה בהחלט מאוד מאוד מומלץ(לנסות ללמד את הקטנים לינוק ישירות ממך) אל איוש!תקראי במאמרי הפורום לגבי שאיבה ומשאבות... מחזיקה לך אצבעות,את פשוט מלכה!!!! חג שמח ומלא תקווה!

1טלטלים

New member
מצרפת כמה לינקים

חיוניים עבורך~(בקשה אישית,תעדכני בהקדם איך את מסתדרת)

גם אני הייתי בסרט הזה

שאבתי עבור התאומות שלי ותמיד לא עמדתי בקצב. הייתי נלחצת מזה, עד שיום אחד החלטתי "לשחרר", ושלא יקרה שום דבר אם הם תקבלנה תוספת סימילאק פה ושם. מאז הכל הסתדר וגם נחשי מה? כמובן שאפילו עליתי בכמויות החלב. בקיצור אני מציעה לך לשחרר לחץ. זה מצויין שהילדים שלך מקבלים בעיקר חלב, ואם חלק זה תוסף מזון לא יקרה כלום. הרבה יותר חשוב לילדים שתהייה להם אמא נינוחה וכייפית. גם ככה יש מספיק עבודה עם שניים. עכשיו התאומות בנות 5 חודשים והן יונקות מהציצי. איך זה קרה? אמנם האכלתי מבקבוק חלב שאוב אבל מדי פעם הייתי שמה אותן על הציצי ומתייחסת לזה כאל "נישנוש", פינוק קטן. ואז בגיל חודשיים וחצי הן תפסו את העסק של היניקה, ומאז הן דורשת רק ציצי. ממני הן לא לוקחות בקבוק. רק מהמטפלת. עכשיו יש לי איתן בעיית גמילה...

אתן מדהימות...ממש מעודדות......./images/Emo140.gif

ביום שישי בבוקר התקשרתי ליד שרה ואמרתי להם שאני מחכה כבר חודש לספקטרה היות ושמי מופיע שם כממתינה ודורשת את המכונה והם בדקו ואמרו לי "יש לנו אחד, תבואי עכשיו ותקחי....:- כמובן ששלחתי את בעלי לקחת וזה עוד ביום שעשינו את הברית לשני הנסיכים שלנו שברוך השם הכל עבר בשלום. המכונה באמת בליגה אחרת מהמיני אלקטריק ומחקווה שיהיה לי קל יותר. אני שמחה לשמוע שיש תינוקות שהתחילו לינוק גם אחרי שהיו סרבנים....זה נותן לי תקווה. שלי בני כמעט חודשיים כרונולוגי (נולדו בשבוע 32 ובעצם מבחינת התפתחות נחשבים כאילו נולדו בעצם עכשיו)- אשמח אם תהיינה בנות שתוכלנה לסתוב ולספר על התהליך וכיצד לעשות ולהרגיל אותם ליניקה. תודה חמודות ושבוע טוב

1טלטלים

New member
את מדהימה!

כמה כוח וסבלנות!!!מקווה שאם ספקטרא תניב כמויות נכבדות של חלב עבור הקטנים שלך...קחי בחשבון,שלחץ ומתח משפיעים על רפלקס שחרור החלב,תבואי לשאיבה כמה שיותר רגועה ונינוחה עד כמה שאת יכולה. לגבי חזרה להנקה ישירה-מומלץ להעזר באשת מקצוע וליווי צמוד.(יש סברה כזאת,שתינוק אשר נולד פג יוכל לינוק כאשר יגיע לגיל הלידה האמיתי
יש פורום תמיכה הנקת תאומים בתפוז... פסח שמח!

ממיקוש

New member
רוצה להמליץ לך לקנות עוד ערכה

ולהפוך אותה לדו-צדדית. יחסוך לך המון זמן!

ליאת03

New member
ראשית כל, כל הכבוד :)

מכירה אותך מפורום הורים לפגים... אני גם שאבתי במהלך 5 שבועות ונעזרתי במשאבת AMEDA דו-צדדית, כך שהשאיבות לא היו נוראיות. הפיצי שלי ינק פעם ביום עם פטמת סיליקון, ולאחר שעלה קצת במשקל הנקתי פעמיים ביום. רופאת המעקב שלו (מעקב פגים) אמרה לנו שעד משקל 2,800 עדיין קשה להם לינוק באופן מלא, ושנמתין עד המשקל הזה להנקה. כאשר הגיע הפיץ ל - 3 ק"ג החלטתי להפסיק עם הבקבוקים ועם פטמת הסיליקון. נכון, היומיים הראשונים היו קשים מאוד (ומלאים בבכי שלי על זה שהוא לא אוכל טוב), ואז נעזרתי ביועצת הנקה. מאז - אנחנו יונקים מלא ועולים יפה במשקל :). ה"צרה" היחידה היא שאנחנו כבר לא מסודרים לאכילה כל 3 שעות כמו בבקבוק, אלא לפי דרישה (כלומר, כל זמן שמתאים לו ), מה שאומר שכבר אין לנו סדר יום יחסית למה שהיה לנו... מקווה שעזרתי, שיהיה בהצלחה ליאת

1טלטלים

New member
הייתי מתייחסת בזהירות

רבה למה שנכתב...בעיה של בקבוק סימילאק פה ושם זה בדיוק סיבה לירידה בתפוקת החלב,תפילה ותקווה נלחמת כרגע על כל טיפת החלב ומנסה לחזור להנקה ישירה,אם לא תמשיך לשאוב בעביות והתמדה ,משק החלב יכול להיפגע ובמצבה זה לא רצוי ,הרי היא מנסה ללמד את הקטנים ליונק מהשד,רצוי שהוא יהיה מלא וחלב יזרום חופשי ויהיה מוכן עבור התינוקות...עבורך זה עבד יופי,עבור אמא אחרת ותינוק אחר זה יכול לא לעבוד בכלל ואף,לחבל .

ימית 30

New member
ברוח טובה

היי חמודה אל יאוש, זה מאוד חשוב, וכיף לקחת הכל באיזי אני הנקתי את ביתי הראשונה רק חודש והתייאשתי, ואחר כך בזבזתי אלפי שקלים בבקבוקים, תחליפי חלב וכו' והיום יש לי תינוקת בת חצי שנה ואני מניקה אותצה בכיף למדתי להירגע ולא לקחת שום דבר בלחץ הכל בקלות מי שרוצה אותי יכול לחכות, אם זה בטלפון או בכל מיני מקומות תמשיכי להניק ולשאוף לתת להם כמה שיותר ממך זה כיף

למעלה