אני מיואשת

אני מיואשת

היום שוב היה בוחן כמותי, 15 שאלות ב-15 דקות. הצלחתי 8 מ-15. זה ממש גרוע. אני לא יודעת מה אני עושה לא בסדר. אני מקשיבה בכיתה, עושה את כל השיעורי בית, לפני זה אני קוראת את כל מה שכתבנו בכיתה, עושה תרגולים נוספים- ועדיין, שום דבר לא הולך. אני מבינה את החומר, אני פשוט לא מצליחה ליישם אותו. מה עושים? איך לא מתייאשים?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif לא מתייאשים ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

כי אם תתיאשי, לא תצליחי במבחן על בטוח. אם לא תתיאשי, אולי כן תצליחי. <ואם לא, תשמרי את היאוש לאח"כ
> תראי, תחשבי עם עצמך- למה את טועה ? חוסר תשומת לב ? את לא יודעת לפתור את התרגילים ? את נלחצת מגורם הזמן ? אם את רוצה עזרה בהסברים של תרגילים ספציפים את יכולה לשאול כאן חופשי, רק אל תתיאשי, להתתייאש על ההתחלה זה רע. זה המתכון הבטוח- לאי-הצלחה.

מיוזיק- מה יהיה?

תפסיקי לענות כמוני!
(אוף. ואפילו את ענית קודם. באסה.)

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

סורי
זה התגובה המתבקשת.

לא להתייאש!

אם את עושה הכל כמו שצריך- קודם כל מגיע לך כל הכבוד. דבר שני, עם כמה שזה מתסכל אחרי כל ההשקעה, קחי את הבוחן הזה ותחקרי אותו לעומק- את 7 השאלות שלא הצלחת את המצליחה עכשיו? למה לא הצלחת אותן קודם? בגלל הלחץ מהבוחן? טעויות טיפשיות? חוסר זמן? תנסי לענות לעצמך על השאלות האלה כדי לדעת איפה אפשר לשפר. תמיד אפשר להתייעץ עם המדריך. הוא שם בדיוק בשביל זה. אמנם אנחנו פה תמיד מנסים לעזור אבל הוא אולי מכיר אותך קצת יותר מאיתנו ויכול גם לתת טיפים מהניסיון שלו או לעבוד איתך לבד ולראות מה לא בסדר. יהיה בסדר! אל תדאגי.

למעלה