אני מיואשת!!!

שירה 2002

New member
אני מיואשת!!!

אני עשיתי עד עכשיו משהו בסביבות ה50 דוליז ואם אני מסתכלת על השלישית שלי מול האחרונה שלי בא לי לבכות! אני נשארתי בדיוק באותו מקום לא מתקדמת! נגיד שזה הכל אבל זה לא... אני פתאום שמה לב שכבר שבוע שאני בתקופת שפל- אני מנסה להכין דוליז ופשוט כלום לא יוצא! ואני ממש אוהבת להכין דוליז וזה מעצבן ומיאש! פלייייז תנסו לעזור לי כי אין לי מושג מה לעשות

motib4

New member
אמממ... ../images/Emo29.gif

אני אישית לא ראיתי דוליז שלך. אבל אני בטוח שאני נמצא כאן הרבה יותר זמן ממך ועשיתי 34 דוליז. עכשיו השאלה היא- כמות או איכות? מה את מעדיפה- 50 דוליז לא מושקעות וברמה של דוליז ראשונות כמו שאת אומרת, או 15 דוליז יפות, מושקות, ואפילו אם הן לא הכי הכי, את עדיין יודעת שהשקעת בהן ואת מרוצה מעצמך? תחליטי את. קחי לך הפסקה- תסתכלי על אתרים, ותפנימי. אני מצרף פה דולי(ז). בייס ע"י BEBA.

Alexis14

New member
לא בהכרח, מוטי.../images/Emo113.gif

יש סוגים שונים של למידה. אפשר להשקיע בכל דולי המון המון זמן, או אולי להפסיק לכמה זמן ואז לחזור ולעבוד שעות על גבי שעות, יום ולילה על דולי אחת. אבל יש אנשים שזה פשוט לא בשבילהם. אז הם יכולים לעשות דולי אחת ביומיים. ואז בכל דולי, הם לומדים קצת. מה שאני עשיתי- בסה"כ, יש לי 50 דוליז ´רשמיות´, גמורות. אבל גם המון פעמים חזרתי לדוליז ישנות שלי ושיפרתי, וזה גם עוזר. בקיצור- לדעתי, בשביל להשתפר צריך לנסות, ומטעויות- לומדים. זה, לדעתי, המוטו של דוליז בעצם. ומשהו חשוב אבל לא קשור (מחאל"ק?:-*)- על השער של ´את´ (יש אותו במודעה איפשהו במעריב...), יש תמונה של מישהי עם פרצוף אמו-קיס לגמרי. שווה לראות.

motib4

New member
מוטו של דוליז?

אני בכלל לא חושב... בכולופן- לא אכפת לי מה היא תחליט לעשות- אני חושב שזה הדסר הכי טוב שיכול לעזור.

motib4

New member
../images/Emo29.gif...ירח|

אל תהיי כל כך מיואשת../images/Emo70.gif_../images/Emo186.gif

תראי, אני בענייני הדוליז הרבה יותר זמן ממך, ועד עכשיו- נראה לי שעשיתי משהו כמו 20 בובות - +... אז מה? מה שקובע זה האיכות, ולא הכמות! אני חושבת על כל הבובות שלי שהן יפות, ומקוריות, כי אני משקיעה המון זמן על כל דולי, עד שאני חושבת שהיא גמורה! ואני לא רצה לעשות דולי חדשה מיד אחרי שגמרתי אחרת! אני מחפשת השראה, משהו מקורי! אני לא אתפלא אם רוב הבובות שלך נראות אותו הדבר...
וחוץ מזה, זה לא כזה נורא אם את עכשיו בתקופת שפל... הדולי האחרונה שעשיתי היתה אחרי המון זמן שלא ציירתי בובות... אבל תנצלי את הזמן הזה! תקופת למידה
זה יתן לך השראה, רעיונות, תלמדי שיטות חדשות, תדעי איך לגרום לדוליז שלך להראות מושלמות בעינייך, ויחודיות! את מרוצה
מכל הדוליז שלך

למעלה