אני מיואשת...

יעל י

New member
אני מיואשת...

מכן מהדממה הלכתי לישון...תאירו אותי שתחזרו... ותחזרו מהר.. חחחחחחחחחחחחח

אל תתיאשי יעלי...

יש תקופות כאלו.. אני חזרתי מיום בנות שהיה ממש כייפי במשך היום ניסיתי לשמור כמיטב יכלתי אכלנו ארוחת בוקר אז לקחתי שקשוקה עם סלט ולחם קל... אח"כ בסביבות 15.00 התיישבנו שוב לקפה, אז לקחתי לי קצת מוזלי ופרי עם יוגורט דל קלוריות וקפה.. בערב הבנות בבית רצו סיני אז אכלתי קצת... כי הייתי עייפה ולא ממש התחשק לי להכין משהו. (אבל לקחתי לי קצת אורז מאודה ולא מטוגן, ודמפלינגס עם ירקות מאודים..) הייתי על ההליכון 10 דקות יותר מהרגיל (כן, קניתי אחד, וזה נהדר.) אני מתרגלת לזה שהדברים זזים לאט.. אבל זזים מחליטה לעצמי איך לאזן ויודעת בדיוק מה צריך האם ידעתן שחוסר שינה יכול לפגוע בירידה במשקל? אז עפתי לישון כי אני קמה מוקדםםםם

יעלי, כל כך קרררררררררררררררררררררררררררררררר

שקשה אפילו לכתוב.
יש תקופות כאלו, שכולן מסתגרות יותר. הבעיה שכשמסתגרות, אז גם אוכלות יותר... הנה, היום לא יכולתי לצעוד בצהריים ועכשיו נורא קר, ורק בגלל הקור אני לא יוצאת. כמו סכינים בעור, הקור הזה. לא מסוגלת לצאת החוצה. באסה.

jesie12

New member
קרררר

הקור באמת כזה שחודר לעצמות, אבל החיים ממשיכים יוצאים לעבודה כי צריכים להתפרנס הולכים לסידורים\קניות כי מישהו צריך לאכול
מורידים את הכלבה\הילדים מגיעים רק בסופשים ומישהו חייב לעשות את זה מה שאומר, לו רק יכולנו להיכנס לתרדמת חורף ולהתעורר כשמזג האויר יתחמם טיפה

../images/Emo13.gif לא, לא, לא. לא מוותרת על חוויית החורף!

חולה על החורף! רק קשה לי בימים הקפואים, אבל מזל שיש בית ויש חימום בבית ויש בגדים חמים. שיהיה עוד המווווווווווווןןןןןןןןןןן גשםםםםםםםם!

יומטוב5

New member
יעל על יאוש

אנימחתנת בן בקיץ וחיבת חייבת לרדת במשקל החרת הלך עם אוהל אבל אני תקועה והמרפאה הסינית שלי אומרת שזה גם בגלל שאני לא נחה מספיק ואני זקוקה לעידוד לא נכנסת כל יום אבל משתדלת לבקר יום טוב

יעל י

New member
התעוררתי...וגם חלק מכן

ברור לי שיש תקופות כאלה וכאלה ברור לי שאנחנו ישנים את שנת החורף שלנו כמו ה...

למעלה