אני מטפסת על קירות

וונוס45

New member
אני מטפסת על קירות

אני מטפסת על קירות. זה מגיע אצלי בפתאומיות כזו ואין לי שליטה על זה. זה קורה לי כשההוא "דופק לי ברז", ואני מתוסכלת עם חצי תאווה שהולכת וגדלה, ואז, בבת אחת, זה בא. אני מרגישה איך הגוף נמתח, קצות האצבעות נעשות דביקות, ואני מתחילה לטפס על קירות חוטפת את הנייד איתי, ו...אני כבר נדבקת אל הקיר הקרוב לא נעים לי. לא רוצה להיות שם, רוצה להיות במיטה איתו, אבל - הלשון נעשית לחה יותר, העיניים מזוגגות, לא רואה כלום חוץ מדמיונות סקס וזכרונות שמטריפים אותי יותר ושולחים אותי יותר גבוה אל הקירות, ואז אני מסמסת בדחיפות לדוקטור הסקס שלי ומתחננת שיבוא לטפל בי כי אני מטפסת על קירות בלי שום אבחנה! אני בוכה. דמעות דביקות של תסכול שרק מדביקות אותי יותר ויותר לקיר רחוקה מהרצפה, רחוקה מהשפיות, רחוקה משיקולי הגיון ומתחננת: רוצה זיון, דוקטור, תרשום לי מהר את המירשם הסודי שלך! ואז מגיע דוקטור-סקס, איש שובב אך רציני, ובמבט חום וידיים חזקות, במרשם שגנב ליונה וולך - הוא מוריד אותי מהתקרה, לאורך קור-ספיידרי אחד לאט לאט היישר על הזין שלו.

jeyleno

New member
זה מדבק הדבר הזה ?

ואיך המיןנון ? 3 פעמים ביום ? נראה לי את לוקחת הרבה חופשות מחלה בכייף אבל זה מעלה מאד את החום

וונוס45

New member
אני ייחודית, זה לא מדבק!

אל דאגה. גם הדרישות צנועות... אבל לא מגלה מינונים תלוי בשירים, תלוי בגשמים, תלוי... גם אני תלויה שם

וונוס45

New member
איזו קבלת פנים חמה! היה שווה לרדת

ותודה לסקס-דוקטור שיידע אותי על הפורום הזה החביב

nasooyy

New member
רגע, אני רוצה להבין -

1. אם "טיפוס" כלשהו גורם לך לטפס על קיר, אז זה מה שנקרא - "קיר טיפוס"??? 2. "דוקטור. תציל אותי!" - שירה - ליאור נרקיס. מילים - ונוס45 ??? ובכל מקרה, המטאפורות יפות לאללה!
לנחיתה רכה... (-;

וונוס45

New member
זה נקרא ראש בקיר

עצם ההתעקשות למחזר את הפנטזיה על הטיפוס ההוא נקראת "ראש בקיר"... בכל מקרה, תודה על התותים לאן ילך השלישי?

למעלה