אני מטיל פצצה!

אלמרה

New member
אני מטיל פצצה!

בוקר טוב ושבת שלום~!~ מה נרדמתם לכם? תקשיבו לרעם המתגלגל (ותבינו מה עומד להשמע שם בארה"ב כשיגיע ההוריקן...) ועורו לכם ותתחילו לכתוב פה!

אלמרה

New member
ידיד יקר!

לא חשבתי על זה אבל יודע מה? לו יהי שרשור חדש בנושא סמלים פאליים ומה הם עושים לנו ולהן? אני ראיתי סטיקר על גב ג'יפ 4X4 האומר: "תנוצל זקפת הבוקר" אז אולי זה ישב לי בתת מודע והמתין לשעת בוקר של שבת...

Y e d i d

New member
ספר לנו על התת מודע שלך:)

זה מתחיל להיות מה זה מעניין.....

אלמרה

New member
הגם אתה פסיכולוג?

אני עם הנושאים הללו נמצא בדיסוננס קוגניטיבי... ראה מצ"ב...

Y e d i d

New member
קראתי את המצורף ונקרעתי:))

זה ענק

אלמרה

New member
רק אל תיקרע לנו ידיד!!

אולי תעדיף לספר לנו על התת מודע שלך...

אלמרה

New member
עכשיו אני ממש בדיסונאנס פאלי...

אחת חושבת אותי לאישה ושני מאשים אותי במיצגים של פאלוס ואני מה בך הכל רציתי? לעורר את הפורום הזה!! ברוכה הבאה emmy5 אני רק מקווה שלא אכזבתיך בהיותי גבר אומרים לי ש"מבחינים בהתחברות שלי לחלק הנשי שבי" זה מספיק טוב? ואני באמת אומר כל בוקר עם קריאת התרנגול "ברוך שעשני גבר". פשששששששששש.. לאיזו "רמה" טיפסתי כאן כעת...

אלמרה

New member
ואופססס.. בכלל לא התייחסתי לציורים.

תודה לך על העונג בהצבעה על האתר האומנותי הזה.. כעת יש לי חלום- להיות צייר, לא יודע ככה פתאום צץ לי רעיון במוחי הקודח... מעניין מדוע (ושלא תחשבו לרגע שזה בגלל האפשרות התיאורטית לצייר על ציצים יפים ציורי גוף... ממש ממש לא! אני אתרכז בנוף טבע ודומם...)

emmy5

New member
אם אני הצלחתי קצת ,אז נעים לראות את

חלומותך...בהצלחה ..אם לא במציאות אז בחלום ..

אלמרה

New member
חלומות - הגרסה המועדפת שלי:

חלומות ביצוע: רוחמה רז מילים: רחל שפירא לחן: יאיר קלינגר חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות. על מצע השלכת החלומות מלחשים רק פרחים מיובשים דוהים בין הדפים. חלומות של אתמול... אל תסב את פניך אתה מלא דברים כמוסים אל תגיף את התריסים חפש בין המילים. חלומות של אתמול... שיר בדרך אליך נרקם בסבלנות אין קץ הן תיקח ותאמץ אותו אל לבבך חלומות של אתמול הם שלהבות.

למעלה