אני מחפש

Harleydude

New member
אני מחפש

פיוז'ן אבל עם המלצות מוזרות רצחחח סטייל מוזיקה ערבית, יוונית, הודית... דברים הזויים כאלה וממש משוגעים אבל עם דיסטורשן וסקסופונים ... מישהו יש לו מושג מה אני מחפש?

soungalo

New member
תנסה ...

תשמע את הדיסק shakti אם עד עכשיו לא שמעת . אתה מוכן לקבל גם דברים בלי דיסטורשן ? (נו , באמת)

Harleydude

New member
בטח שאני מוכן!

פשוט שמעתי משהו איזה הרכב שאין לי מושג איך קוראים לו שעשה בערך את מה שאני מתאר והם השתמשו בדיסטורשן וזה ישב טוב אז אני מחפש משהו בסגנון כי השילוב בין בסגנונות יצא די נחמד. אני מוכן לקבל כל דבר שנשמע טוב פשוט ניסיתי לתאר פחות או יותר את הכיוון וזה גם ככה תיאור אבסטרקטי אז זרקתי כמה שיותר מילים להודעה

Harleydude

New member
ד''א

Shakti זה אחד הדברים האהובים עליי בעולם. והסיבה שפרסמתי את השאלה פה ולא בפורום פרוגרסיב נגיד זה שאני מחפש אמנם מוזיקה שהיא כן מזכירה פיוז'ן ורוק מתקדם(לצד ההשפעות המוזרות שציינתי בהודעה הראשונה) אבל יש בה גם נגיעות ג'אז מורגשות.

soungalo

New member
אז

אוקי , אז הנה כמה רעיונות שעולים לי : Rabih Abou Khalil - נגן עוד , יש לו הרכב עם הרבה בראס שמנגן ג'אז ערבי ... משהו משהו Bela Fleck - הנה נגן בנג'ו שעשה הרבה דברים מוזרים ... Dhafer Yousef - בייחוד הדיסק Malak Ravi Shankar - נגן סיטאר , חלק מהדיסקים שלו יכולים להתאים ... מקווה שתיהנה

QuickSilverAviv

New member
Dark Hall

להקת הפיוז'ן האהובה עליי - גם סקסופנים, גם דיסטורשן וגם באסיסט מהגיהנום(הבנאדם נחשב לבאסיסט הכי טוב בעולם המטאל , אבל פה הוא עושה עבודת באס מוזרה).

למעלה