אני מחפש את גירסת המבוגרים של הרי פוטר
A alond New member 28/7/03 #3 הרמיוני מקבלת וסת הארי מגלה הפרשות מוזרות בתחתונים בבוקר וסנייפ משחיל את מגונגול. צחוקים צחוקים (אם זה מצחיק), אני חושב שלזה הייתה הכוונה
הרמיוני מקבלת וסת הארי מגלה הפרשות מוזרות בתחתונים בבוקר וסנייפ משחיל את מגונגול. צחוקים צחוקים (אם זה מצחיק), אני חושב שלזה הייתה הכוונה
T Talashar New member 29/7/03 #5 יש לי את זה וההבדל היחיד... זה שהעטיפה של הספר שונה. כל השאר בול אותו דבר כמו הספרים הרגילים. אני מוכן לסרוק לך אותה אם אתה מעונין, אין טעם לדעתי לקנות ספר רק בגלל עטיפה שונה מהרגיל.
יש לי את זה וההבדל היחיד... זה שהעטיפה של הספר שונה. כל השאר בול אותו דבר כמו הספרים הרגילים. אני מוכן לסרוק לך אותה אם אתה מעונין, אין טעם לדעתי לקנות ספר רק בגלל עטיפה שונה מהרגיל.
ל לאזארוס לונג New member 29/7/03 #6 בדיוק, מדובר רק בכריכה שונה הייתי בלונדון בדיוק כשהספר יצא וזה היה מדהים לראות את כל נוסעי הרכבת התחתית המבוגרים קוראים את הגירסא הזו. הנה תמונה של הכריכה השונה.
בדיוק, מדובר רק בכריכה שונה הייתי בלונדון בדיוק כשהספר יצא וזה היה מדהים לראות את כל נוסעי הרכבת התחתית המבוגרים קוראים את הגירסא הזו. הנה תמונה של הכריכה השונה.
א אריאדנה New member 22/8/03 #8 אם אתה מתכוון לפאנפיקים אז יש עשרות, אם לא מאות, המכילים חומרים למבוגרים בלבד, בגרסאות הטרוסקסואליות והומוסקסואליות. תוכל למצוא כמה בלינקים האלו.
אם אתה מתכוון לפאנפיקים אז יש עשרות, אם לא מאות, המכילים חומרים למבוגרים בלבד, בגרסאות הטרוסקסואליות והומוסקסואליות. תוכל למצוא כמה בלינקים האלו.
א אריאדנה New member 22/8/03 #9 הנה הקישורים Harry Potter fanfic 1 Harry Potter fanfic 2 Harry Potter fanfic 3