אני מחפש קטע קריאה/שיר נחמד לסיכום שנה, שמתאים לכל הגילאים.
R rinani New member 16/6/03 #3 הנה.... לסיום... על כל היפה שעבר וחלף שוב יורד המסך ודמעה חוצפנית תדגדג את האף ותסבול מפיצול אישיות חציה יתעצב על עבר שחלף הוא שכח שהיו גם צרות וחציה יימלא עד גדותיו בתקווה כי כך רבותי זה טבעו של עולם וכל מה שנגמר, מתחיל מחדש מעגל שאיננו נסגר...
הנה.... לסיום... על כל היפה שעבר וחלף שוב יורד המסך ודמעה חוצפנית תדגדג את האף ותסבול מפיצול אישיות חציה יתעצב על עבר שחלף הוא שכח שהיו גם צרות וחציה יימלא עד גדותיו בתקווה כי כך רבותי זה טבעו של עולם וכל מה שנגמר, מתחיל מחדש מעגל שאיננו נסגר...
H hadasbaril New member 16/6/03 #4 ומה עם פינוק סיום? כי אם לא תעזרו לי זה לא יהיה בחרוזים וגם לא ממש חינוכי חשבתי על משהוא בסגנון: תמשיכו להנות וללמוד דברים חדשים ותזכרו ש......
ומה עם פינוק סיום? כי אם לא תעזרו לי זה לא יהיה בחרוזים וגם לא ממש חינוכי חשבתי על משהוא בסגנון: תמשיכו להנות וללמוד דברים חדשים ותזכרו ש......
ע עמריבליו New member 16/6/03 #5 הנה "תמשיכו להנות וללמוד דברים חדשים ותזכרו שהכי טעים זה סוכריות עם עדשים
ע עמריבליו New member 16/6/03 #7 עדשים זה לא סוכריות יש סוכריות עדשים, וקוראים להן ככה בגלל שהן נראות כמו עדשים. שימי לב לקישורים הבאים
עדשים זה לא סוכריות יש סוכריות עדשים, וקוראים להן ככה בגלל שהן נראות כמו עדשים. שימי לב לקישורים הבאים