אני מחפש....

78אני78

New member
אני מחפש....

תחליף למה שהיה ואיננו. מבט דיבור קרוב שיחה הליכה ביחד . אחד עם השניה ואחת עם השני. כל זה כבר לא קיים. כל לילה מרגיש שאני רק תפאורת רקע בשבילה. לא שיש לה מישהוא. פשוט עברה לעבודה וחברים ועניין שאני כבר לא נמצא שם. לקום ולעזוב אי אפשר יש כבר ילדים ומחוייבוות אחרים. לא יכול לבגוד פיזית כרגע מחפש חברות טובה לשקוע ולשכוח את הכאב.... רק לטייל קצת ביחד בבקרים לדבר על מיני נושאים לעבור הלאה

אולי שווה שתחפש משהו אחר

שלום לך.

אולי שווה שבמקום זה תחפש למה היא מתנהגת כך?
מה בהתנהגות שלה גרם לה הלתרחק?

לרוב כשחסר לאנשים גיוון וכשהם חשים חוסר משמעות, הם מחפשים אותם בעבודה וחברים אחרים...
מה מאלו אתה תא נותן לה כבר הרבה זמן?
האם אתה שם בשביל ב 100% כשהיא היתה ועדיין צריכה? (ולא מדבר איתה תוך כדי צפיה בטלוויזיה)???

כל דבר שקורה במערכת זוגיות מושפע מהתנהגות של שני הצדדים... מי התחיל במעגל לא משנה.
מה שמשנה זה מי שובר אותו... אם קשה לך, במקום לברוח, אולי תחזור להיות גבר ותעשה מה שצריך בשביל להחזיר את מה שהיה?

אני בטוח שאם גבר אחר היה מאתגר אותך היית נהנה לאתגר... אז למה כשזה קורה עם אישתך אתה בורח כמו נקבה?
(ואני משתמש בשפה הזו לא בשביל לשפוט, אלא בשביל להקצין את ההנתהגות הזו, כדי שתבין מה שקורה מתחת לפני השטח כשדברים מסוג זה קורים).
אומנם כל מקרה לגופו, ואין פה מספיק נתונים... אבל תמיד הדברים מתנקזים לדפוסים האלו כשמה שהגדרת פה קורה... הדרכים משתנות, אבל המהות זהה ברוב המקרים...

בדוק את מה שכתבתי לך פה ותראה אם יש בזה משהו... אבל תהיה אמיתי עם עצמך כשאתה עונה לשאלות האלו... אל תברח מהאמת.... תתמודד איתה ותעשה מה שצריך
בשביל להחזיר לך את מה שאתה באמת רוצה...
:)

מקווה שזה עוזר לך לעשות סדר.
בהצלחה.
:)

תיקון קטן לטעות שכתבתי...

כשאמרתי "מה בהתנהגות שלה גרם לה הלתרחק?"
התכוונתי להגיד :
מה בהתנהגות שלך גרם לה להתרחק.....

המהות זה לקיחת אחריות על ההתנהגות שלך ולהבין איך היא משפיעה עליה...

looking 4the

New member
אני לא מבינה

מה לטייל בבקרים.
אתה פנסיונר ?
אתה לא עובד בבקרים ?
בן כמה אתה ?

nirity1

New member
נשמע לי כמו געגוע לתקופה שהייתה

אל תתמקד בעבר. צריך לחשוב על העתיד ולראות איך מחזירים רומנטיקה לנישואים.
אם תפתיע אותה במשהו כמו פרחים סתם כך, בילוי במקום שעוד לא הייתם בלי הילדים וכו, איך היא תגיב ?

seeyou

New member
כלב יכול להיות "חברות טובה" במצבים כאלו

יש רק בעיה אחד רק אתה תוכל לדבר על כול נושה - הוא רק יקשיב

יוסי

למעלה