אני מחפש SOUNDTRACK מסויים

Jacko12

New member
אני מחפש SOUNDTRACK מסויים

אני מחפש את המוזיקה של הכלא, מתי שהם נמצאים בחצר שיש כזה סגנון באס כמו שיר ראפ. אני מצאתי רק את הOPENING. מקווה שמישהו יעזור לי. תודה מראש

tinkerbell7

New member
גם אני מחפשת את הקטע הזה

כבר המון זמן ולא מוצאת אותו. אין אותו בפסקול הרשמי

gozala

New member
אפשר להוציא את פס הקול מהסרט עצמו

אם כי קרוב לוודאי שלא לזה אתם מתכוונים. אני מעתיקה סרטונים מ-YOUTUBE לפעמים רק על מנת להוציא את פס הקול מהסרטון עצמו... (ואם צריך מנקה ממנו קישקושים ודיבורים). בכל הפרויקט הזה של קרנבל החיות התחלתי כי הוצאתי את פס הקול (שאיתו בדיוק עבדתי במשך כמעט 30 שנה בהוראה) מסידרה ששני ישראלים עשו עם פלסטלינה. (הודעתי לאחד היוצרים guydgazit בתודה שזה בדיוק פס הקול אותו אני מכירה מימים ימימה ואיתו אשתמש והיה הטריגר לכל הסיפור... כי את התקליטים זרקתי לרחוב). קיצר אם תמצאו סרטון ב-YouTube עם פס הקול, ניתן יהיה להעתיק אותו עבורכם, אין זמן לחיפוש עצמי. קרוב לוודאי שמישהו חשב על זה ועשה את זה.

gozala

New member
this is war לזה אתה מתכוון?

מוסיקת ראפ? הכי קל לחפש את זה ב-YOUTUBE ואולי מישהו נתן את זה כשיר רקע לסרטון הקשור בסידרה? ומחוץ לזה שעם מאמץ מיוחד אין ספק שתזהה את שם השיר בפורומים השונים ברשת... כן, הרבה עבודה.

gozala

New member
Prison Break Soundtrack

מישהו ריכז כאן חומר ואולי אפשר להוריד אותו, השפה לא ברורה... (אולי משהו בקידוד אצלי?) Prison Break Soundtrack

Jacko12

New member
לא, יש לי את THIS IS WAR

אני לא אחפש יותר כי זה סתם מיותר וראיתי הרבה פורומים ברשת עם כל הסאונד מנמלטים. תודה לך בכל אופן

gozala

New member
אני אישית שוברת את הראש עם SOUNDTRACK

לסרט אליזבת' עם קייט בלאנשט (קצת רחוק מנמלטים הייתי אומרת) ומבזבזת על זה שעות! דוגמיות אין לי בעיה להקליט מהרשת אבל את כל הקטע... לא! כבר עשיתי את השטות וקניתי את ה-SOUNDTRACK של שייקספיר מאוהב
הם לא מאפשרים לזהות מה בדיוק שומעים אפילו כשמכירים את הקטע המנוגן (מושר) די מתסכל.

למעלה