אני לא מכירה עו"ד המתמחה בהגשתאני מחפש עו"ד שמתמחה בהגשת עתירות
לבג"צ נגד החלטות בית הדין הארצי,תודה למי שיכול לעזור.
שבוע טוב לך,האם את מכירה עו"ד שיכולאני לא מכירה עו"ד המתמחה בהגשת
עתירות לבג"צ. אם מישהו מכיר פה אני מניחה שישלח לך מסר. אין טעם לכתוב את ההודעה שוב ושוב. תודה לך ושבוע טוב.
עקרוניתאני מחפש עו"ד שמתמחה בהגשת עתירות
לבג"צ נגד החלטות בית הדין הארצי,תודה למי שיכול לעזור.
תודה על תשובתךעקרונית
כל עו"ד. יחד עם זאת, מציע לך לפנות לעו"ד שבין התמחויותיו או התמחותו העיקרית היא בתחום דיני העבודה או הביטחון הסוציאלי. יתכן שאחרי פגישה איתה/ו תחליט שלא כדאי להגיש עתירה. ההלכה הפסוקה היא שבג"צ יתערב בפס"ד של ביה"ד הארצי לעבודה מקום בוא נפלה טעות משפטית מהותית והצדק מחייב את התערבותו. אייל
תראהתודה על תשובתך
האם תוכל לפרט לי או לתת דוגמא למשל לעניין טעות משפטית מהותית והצדק מחייב את תיקונה
תודה תשובתךתראה
המינוחים האלה בכוונה כלליים ועמומים כדי להותיר שיקול דעת רחב לשופטים. אבל מקרים של אפליה, למשל, לעיתים זכו להתערבות בג"צ (נבו, דנילוביץ, רקנט, איתנה ניב) או מקרים של פגיעה בכללי צדק טבעי (ישקר), מקרים של זכות התאגדות והתארגנות (עמית). הכי טוב שתתיעץ עם עו"ד, חבל שסתם תוגש עתירה לבג"צ, זה יכול להכאיב בכיס וחבל. אייל
האם תוכל בבקשה לשלוח לי את האזכוריםתראה
המינוחים האלה בכוונה כלליים ועמומים כדי להותיר שיקול דעת רחב לשופטים. אבל מקרים של אפליה, למשל, לעיתים זכו להתערבות בג"צ (נבו, דנילוביץ, רקנט, איתנה ניב) או מקרים של פגיעה בכללי צדק טבעי (ישקר), מקרים של זכות התאגדות והתארגנות (עמית). הכי טוב שתתיעץ עם עו"ד, חבל שסתם תוגש עתירה לבג"צ, זה יכול להכאיב בכיס וחבל. אייל
אזכוריםתראה
תודה לך איילאזכורים
דנילוביץ - בג"צ 721/94 פ"ד מח(5) 749; נבו - בג"צ 104/87 פ"ד מד(4) 749; רקנט - בג"צ 6051/95 פ"ד נא(3) 289; דנג"צ נד(5) 330; איתנה ניב - בג"צ 6845/00 פ"ד נו(6) 663; ישקר - בג"צ 4057/00 נה(3) 734; עמית - בג"צ 7029/95 פ"ד נא(2) 63.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.