אני מחפש מוסיקה.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
אני מחפש מוסיקה.

אני מחפש את הנעימה העצובה של STARWARS. זאתי מהטרילוגיה המקורית. ולמי שלא מבין: זאתי ש: 1. בNEW HOPE: אחרי שהדודים של לוק נרצחים, כשהוא מסתכל על הבית עולה באש 2. בROTJ, כשלוק שורף את גופתו של דארת´. איך קוראים למוסיקה, מי המבצע ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה!

inballe

New member
אתה יכל...

תנסה בקזה באתר השל מלחמת הכוכבים www.starwars.com או בגוגל

DDN

New member
אני יודע שבקאזה אבל

בשביל למצוא את זה אני צריך שם.

ben kanobi

New member
אני ממליץ לך

לצאת לחנות מוסיקה ולקנות את הפסקול האולטימטיבי (4 דיסקים) ולהנות מכמה שעות של מוזיקה משובחת כולל הקטע שהזכרת לי זה גם עזר לעשות עיבודים לגיטרה!

Master Yoda

New member
אני נותן קול שני להמלצה זו../images/Emo110.gif

וben kanobi, אולי תאשר?

idanyd

New member
המוסיקה

אני לא אתחיל לספר על נפלאות פס הקול של Star Wars, אבל בקשר לשאלה שנשאלה. המנגינה נקראת "The Force Theme", ויחד עם "Luke´s Theme" ו-"The Imperial March" מהווה את אחת המנגינות הידועות ביותר מ-Star Wars ומעולם פסי הקול לסרטים בכלל. היא הולחנה ע"י ג´ון וויליאמס, המלחין שעובד על כל הסרטים של סטיבן ספילברג. המנגינות מ-E.T., מפגשים מהסוג השלישי, פארק היורה, אינדיאנה ג´ונס, מלתעות ועוד ועוד הן שלו. היא מבוצעת ע"י התזמורת הסימפונית של לונדון, שנחשבת לאחת מעשר הטובות בעולם. והערה קטנה, המארז של ארבעת התקליטורים יצא לשוק ב-1993, ארבע שנים לפני המהדורה המיוחדת של Star Wars, ולכן לא מכיל הרבה מוסיקה שהופיעה מאוחר יותר. ב-97 יצא לכל סרט מהטרילוגיה דיסק כפול, המכיל הרבה קטעי מוסיקה שלא נשמעה מקודם, ולכן המלצתי היא לקנות אותם. אמנם, הם עולים הרבה (כ-160 לאלבום), אבל הם שווים כל שקל. תבין אותי לאחר שתשמע את האלבום המלא של ESB.

DDN

New member
תודה!

אני יכול למצוא בארץ את האוספים האלה? אני אוהב מוסיקות השראה.

mara jade

New member
כמובן שאתה יכול

למצוא אותם בארץ...בכל חנות דיסקים...אבל הם דיי יקרים אך שוים את זה! ורק להוסיף שג´ון וויליאמס גאון....סיימתי. "flowers are better than bullets"

Master Yoda

New member
ג´ון וויליאם? גאון?../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

את בטח צוחקת עלי.....
גאון הא! הוא גאונות! אני חושב שהשפיות שלי נשפכת מהחור של האינפוזיה!

Yoda Killer

New member
זה המוזיקה ?

אתה מדבר על זה שיש בכל הבקרובים של מלחמת הכוכבים וגם בחלק מהסרטים ?

Shtodnick

New member
סליחה.

אתה צודק, המוסיקה נפלאה, אבל הרבה יותר כיף לגנוב את זה! (גם אם זה לא ממש חינוכי...)

the linkin park

New member
תכתוב....

באנגלית star wars ותוריד את כל השירים שם ואז תמחק מה שאתה לא צריך חחחח...

scofflaw

New member
המנגינה נמצאת בפסקול של הסרט

אפשר למצוא את זה בקאזה בשם Star Wars - The Rebel Fleet

RogerW

New member
אני ממליץ לך...

ללכת לאתר CDNOW.COM ושם תלך לפסקולים-מלחמת הכוכבים, תיכנס ותמצא שם רשימה של שמות נשירים\נעימות ואתה גם יכול להאזין לקטע קצר מכל נעימה, וכשתמצא מה שחיפשת, לך ל"קאזה" תקליד את השם ובהצלחה!!

למעלה