אני מחפש בחורה ש...

mehapes22

New member
אני מחפש בחורה ש...

שתרצה לנסות לבנות משהו משותף עם מישהו שקצת מבולבל מינית אבל יודע מה הוא רוצה... זוגיות .. כמו שאמרתי אני מבולבל בקשר לנטיות שלי ... ובכלל די בארון... אבל אני ממש רוצה מישהי לקשר רציני ואני חושב שמישהי שהיא דו תוכל להבין אותי ואני אותה וזה בסיס משותף מאוד טוב. אם גם את בארון ורוצה להכיר מישהו מאוד טוב... סטודנט, נראה טוב ומאוד ליברל מתחשב.. אז תפני אליי, נדבר וננסה לתת לזה צ'אנס וסופסוף יהיה לנו טוב ;) [email protected] (מייל) אני הייתי רוצה גם סתם לדבר, להקשיב ולקבל אוזן קשבת... אם במסנג'ר ואם על כוס קפה הפוך :) המשך חג שמח וכשר!

אלוןע1969

New member
אותו מצב

גם אני במצב שלך.יש חברה ומשיכה קלה למין השני.בלאגן אה?

mehapes22

New member
משהו כזה.

האמת שיש לי יותר נסיון עם גברים אבל העולם של הגברים דוחה אותי באופן כללי, לא הייתי רוצה להיות חלק ממנו. אני רואה את עצמי עם אישה. ואני לא יודע למי אני נמשך יותר... עם גברים בד"כ דברים יותר קלילים... סקס זה לא אישיו... אבל אין על זוגיות נורמאלית עם אישה. גם תחשוב איך סטרייטית תקבל את זה שתבוא ותגיד לה "אני דו. הייתי עם גברים" ... זה לא קל ידידי. רק מישהי שבאה מאותו מקום יכולה להבין.

Blackice

New member
לאו דווקא

חברה שלי סטרייטית לגמרי ומקבלת את זה סבבה.. היא קצת פאג האגית כזו שאוהבת הומואים, יאווי וכו'.. לא חייבים חברה שעברה משהו דומה.. פשוט צריך מישהי עם ראש פתוח, זה הכל. ברגע שהיא מקבלת את נושא ההומוסקסואליות, אבל באמת מקבלת- אז אין הבדל בין זה שאתה מגיע עם עבר של אקסיות או של אקסים. ארז

ומה לגבי טראנס?

אתה יודע מישהי בשינוי מין מגבר לאישה? חחח אני אשמח להכיר. מחפשת בן זוג רציני ולא בוגדני. בת 22. =]

קצת קשה לי להאמין שאתה באמת

אוהב להיות יותר עם נשים. זה פשוט נוח לך יותר כי אתה הומופוב (כלפי עצמך) וחבל.. עם כל ביטויי ה"נורמליות" השלימות שלך לא תגיע וככה גם האושר.. שאותו אני מאחל לך בכל מצב

mehapes22

New member
למה אתה שופט?

לא כל הביסקסואלים נולדים לעולם ומבינים את עובדת היותם ביסקסואלים ישר. יש כאלה שחיים חייל שלמים כסטרייטים ואז נחשפים לזה שהם גם נמשכים לגברים ויש את הסיפור ההפוך. אני נמשך לנשים.כנראה, לפחת לטייפ קאסט מסויים של נשים - גם כאלה שבאות עם גישה מסויימת שמאפשרת לי להמשך אליהן. היו לי יותר נסיונות עם גברים כי איתם הרגשתי יותר משוחרר. עם נשים מן המניין (לפחות אלו שאני פגשתי) הרגשתי תמיד עצור, במבחן, לא בנוח וכ'ו בגלל זה לרוב לא הגעתי לסיטואציות עם נשים - למרות שאני מאוד מיני לשני הכיוונים, פשוט גברים היו מפלט נוח. ולאחרונה, אני מרגיש שאני רוצה לגלות את העולם הנשי מחדש. אני מרגיש לא שלם כשאני חי את חיי כגיי. אני רוצה זוגיות סטרייטית. זאת הבחירה שלי נכון לעכשיו ואני גם רוצה משפחה. אני בוחר לפרסם את ההודעה כאן כי אני חושב שמישהי שתתחבר למה שאני כותב - סטרייטית בי או אפילו מישהי שחיה כלסבית ורוצה קצת לנסות דברים אחרים - תוכל להיות בת זוג אידיאלית בשביל למצות את מלוא הפוטנציאל המיני שטמון בשנינו מבלי להתנצל :) וגם פעם ראשונה אני אוכל להעמיד קשר שהוא אמיתי, כנה, תוך מודעות לחסרונות וליתרונות של הקשר, ואולי משם תוכל לצמוח אהבה גדולה. בכל אופן, אני חושב שסקס זה לא הכל בחיים. בגלל זה אני בהחלט רואה את עצמי גם עושה פשרה - בגילי המופלג (22) ומכיר לסבית לחיים של אהבה ופתיחות מינית - גם מחוץ לתא הזוגי הקטן שיהיה לנו. זה יכול להיות דבר חדשני ואפילו לעבוד ולשרת לא מעט אינטרסים של שנינו. למרות שיש שירימו גבה אבל אנחנו במאה ה-21 ויש כל מיני סידורים שמה שיפה בהם זה שהם גורמים אושר ללא מעט אנשים בעולם - בכך שהם לא מחייבים את האדם להיות כבול למה שמוכר כ"תא המשפחתי" המקובע של פעם. לילה טוב

זה לא פורום היכרויות אבל כיוון שיש

כאן מעבר להודעת היכרות, לדעתי, אני לא אמחק אותה ואשאיר אותה כפי שהיא. בכל מקרה ברוך הבא לפורמונינו הקט, אתה מוזמן להישאר ולנסות להכיר,מאחורי הקלעים. אני אישית יודע שזה קרה כאן כבר

למעלה