אני מחפש את השיר של אירלנד

אני מחפש את השיר של אירלנד

משנת 2000 או 2001 שקראו לו ANGEL. אין לי את המבצע או כל מידע אחר.

איליה.

New member
../images/Emo128.gif אירלנד ../images/Emo127.gif איסלנד

איסלנד 2001, Two Tricky - Angel, מקום אחרון. שיר חמוד.

איליה.

New member
אירלנד

אירלנד 2000 נקרא Millenium of Love אירלנד 2001 נקרא Without Your Love אז אולי באמצע אירלנד שלחה עוד שיר שנקרא Angel שלא שמענו עליו?

Original Sims

New member
אני חייב להסכים גם עם איליה

זה היה השיר של איסלנד 2001 - 2 טריקי - אנג´ל וגם עשו גרסה באיסלנדית - Birta

אז יכול להיות שהשם אחר?

אני זוכר שהיתה שורה: "angel, show me the way..." אני כבר לא זוכר את המילים המדויקות בשאר. יש לי את המנגינה בראש, אבל אני לא זוכר את המילים המדויקות.

איליה.

New member
נכון, Birta היה שם השיר

כאשר הוא זכה בתחרות המוקדמת באיסלנד, שאגב לדעתי היו בה עוד כמה שירים לא פחות יפים. הטלויזיה האיסלנדית הכריזה שהשיר יבוצע באיסלנדית גם באירוויזיון, אך שני המבצעים סירבו, ובסוף הטלויזיה האיסלנדית נאלצה להתקפל. בהתחלה התרוצצו שמועות שלגירסה האנגלית יקראו Baby, אבל בסופו של דבר למזלנו הם הלכו על Angel. לא למזלם כנראה, כי המקום האחרון ובעיטה בתחת לשנה הבאה זה לא השג מי יודע מה. פירוש המלה Birta הוא אור (יש קשר למלה האנגלית brightness), וזה גם שם של אשה באיסלנדית.

טליה ג

New member
השנה איסלנד שינתה את המדיניות

וכבר לא הצהירה מראש(כמו ב-3 הפעמים הקודמות) שהשיר יבוצע באיסלנדית גם באירוויזיון. השנה דורשת הטלוויזיה האיסלנדית לבצע את השירים בשפה האיסלנדית רק בקדם, ואילו את השיר הזוכה יהיו רשאים לתרגם לכל שפה אחרת. זה היה ממש פתטי כל שנה, איך הטלוויזיה האיסלנדית, חדורת פטריוטיות, עומדת על כך שהשיר יבוצע באיסלנדית גם באירוויזיון, אך לבסוף תמיד מתקפלת. אם יש עקרונות, יש ללכת איתם עד הסוף!

Original Sims

New member
זה לא קשור לכאן

אבל אין לי מושג איפה לדחוף את זה לאחרונה יש לי התמכרות חבבבבבבבבבבל על הזמן למונה ליזה של עירית בולקא (תזכורת: קדם ארוויזיון 1981) וממש חוטף בחילה כשאני שומע את "פנים" של ריקי גל (קדם ארוויזיון 1983)

Eurogirl

New member
גם אני אהבתי את מונליזה

אחרי שראיתי את קדם 81´ בבריזה ממש התלהבתי ממנו. חשבתי שאני היחידה...

Raami

New member
ולי יש התמכרות לליזה מונה ליזה

של Wilfried Scheutz (אוסטריה 88). איזו התמכרות יותר גרועה

Original Sims

New member
שלך בטח

כי מונה ליזה של עירית בולקא ממש מדהים אגב מי גם מקבל בחילה מהשיר של ריקי גל "פנים" ?? (קדם 1983)

אז למי יש את השיר?

מי שיש לו שייצור איתי קשר או בהודעה פה, או בהודעה אישית או בICQ. תודה רבה!

טליה ג

New member
לי יש את ה-MP3 רק בגרסה האיסלנדית

את הגרסה האנגלית יש לי רק על הדיסק של אירוויזיון 2001. אם אתה מעוניין בגרסה האיסלנדית, אני יכולה לשלוח לך.

למעלה