אני מחפש אומנות לחימה (9)

CIRCUS CAT

New member
טאי צ´י ../images/Emo15.gif

מישהו אולי יודע איפה אפשר ללמוד באיזור המרכז. או שאפשר ללמוד לבד...? אני מחפשת כבר די הרבה זמן אבל אני מוצאת רק במקומות רחוקים. אשמח גם לקבל חומר אם יש על טאי צ´י. בתודה.
יסמין

donotchoose

New member
מחפש אומנות לחימה

אני בן 12 מקרית ביאליק (ליד חיפה) ואני מחפש אומנות לחימה לא כולל קיקבוקסינג ואיגרוף תאילנדי אבל מגניבה בשעות בין 16:00 עד מקסימום 20:00

gsaara

New member
מחפשת מדריך טאי צ´י דתי

לפעילות בבי"ס. מדריך שיכול לתת חשבונית.

אומנויות לחימה בבאר שבע.

מישהו יכול לעזור לילמצוא אומנויות לחימה בבאר שבע? בתודה, דניאל.

jeto

New member
שלום..

אני בן 17 ואני מאוד רוצה ללמוד אומנות לחימה אני גיק שיושב ליד המחשב כל היום ובגלל זה ממש חלש איזה אומנות לחימה הייתם ממליצים לי? חיפשתי בגוגל ומצאתי *המון* חומר קריאה לאנשים שרוצים לבחור אומנות לחימה.. אולי זה לא מתאים לי אבל לפי מה שקראתי (זה היה מאוד קצת) אני רוצה ללמוד נינג´יטסו ויש לי בעיה.. הייתי רוצה ללכת עם חבר או כמה חברים לחוג אבל אף אחד לא רוצה "לבזבז" על זה כסף.. :( מה לעשות? אני מאוד חסר ביטחון לבד.. תודה.. ולהתראות..

בדקי ברשימת מורים בקישורי הפורום.

או כנסי לאתר המרכז הישראלי לטאי צ´י.

WhiteBear

New member
חיפוש אומנות לחימה, תשובות...

כמו שתבחין אם תבדוק, הרבה אנשים שאלו בפורום הזה על "מה מתאים לי". אז כמה נקודות ונעשה את זה קצר (מיד תבין למה) 1) תגיד מאיפה אתה מגיע. 2) הייתי ממליץ לך לבדוק כל שיטה שמעניינת אותך, ולהתרשם מהשיעורים בעצמך. בכל מקום שווה להסתכל על המדריך ובעיקר על התלמידים הבחירים, ולראות אם כמוהם אתה רוצה להיות כש"תהיה גדול". 3) אם אתה מאיזור המרכז, אתה יכול לנסות את שיטת צ´נג מינג קונג פו, נמצאת במסגרת בית הספר שבו אני לומד, ואולי היא תספק את מה שאתה רוצה. פרטים: http://www.taichi-chuan.com/nextver/heb/kung.htm 4) יש שירשורים שמרכזים את השאלות והתשובות של אנשים שחיפשו אומנות לחימה, תבדוק אם זה מעניין אותך - ותקרא: "אני מחפש אומנות לחימה" 5) לגבי נינג´יטסו ספציפית, יש קישורים לאתרים של אומנויות לחימה שונות, ובמאמרים של הפורום יש רשימת מורים מאד גדולה, פשוט תעבור עליה ותחפש מה קרוב אליך לבית. ואז מה שנשאר זה ללכת לשיעור ולהתנסות. אני ממליץ בחום רב לנסות כמה מקומות לפני שתחליט סופית. בהצלחה, טל.

jeto

New member
בעיות עם נסיעות.. :(

אני גר בצור יגאל שזה יישוב ליד כפר סבא וצמוד לכוכב יאיר. יש בעיות עם האוטובוסים.. בערך 5(?) אוטובוסים עוברים סה"כ בכל היום וקשה להגיע משם..

באיזה איזור? למרכז הישראלי לטאי צ´י

יש מספר מדריכים דתיים, וכל מדריכי המרכז נותנים חשבונית.

קצת מסובך אבל

תנבה אולי להתקשר אל העירייה ולבקש ממחלקת הספורט מידע. בדרך כלל יש להם חוגים לגיל שלך ובשעות נוחות. גיל 12 הוא גיל מצויין להתחיל להתאמן בו, בהצלחה !!!

../images/Emo91.gifעזרה בדרך

באזור מגוריך יש מורים טובים מאוד שלום אביטן-קרית ים נתן בן הרוש קרית אתא דורון כהן קרית אתא ועוד רבים אחרים אתה יכול למצוא את שמותיהם בספרי הטלפון (דפי זהב ) פרטים נוספים אתה יכול לפנות אלי 058402676

mkz

New member
הם מדריכים... (בקשר לעזרה שקיבלת)

קראטה בשיטת שוטוקאן(השיטה הנלמדת ביותר בעולם הקראטה-כ-70% מהעוסקים בקראטה בעולם מתאמנים בשוטוקאן)

למעלה