אני מחפשת..............

פאני24

New member
אני מחפשת..............

מישהו גרוש או בשל שיהיה דמות אבהית ליילדי בזמן שהם נימצאים איתי. לא מחייב קשר צמוד איתי {למרות שאני ניראית טוב+ } אני מרגישה כמה זה חסר להם שאין להם אם מי לשחק כדור רגל -כדור סל וכו" הבחור הזה צריך להיות קצת ספורטאי האם יש מישהו כזה באתר זה מאזור המרכז.

° זואי °

New member
את יודעת משהו

אהבתי את הפניה שלך. אני מקווה שתמצאו מישהו כזה. בהצלחה.

° זואי °

New member
לא יכולה להסביר

נגע לי באמצע של הלב, הבקשה. כמי שגדלה בלי אבא, זוכרת את הצורך הזה שמישהו שיהיה רק עבורי כמו אבא. אף מדריך בחוג לא יכל למלא את הצורך הזה. קורה לפעמים שגם בלב המאוד ציני שלי, מצליחים לגעת... (וזה לא בציניות
)

שירלי6

New member
נשמה

התכוונתי שאני לא שואלת בציניות.. כי רציתי להבין את הצורך. ותוהה. האם גבר שאין לו קשר הדוק (קשר נפשי/משפחתי/קשר חם ואוהב) עם האם, יכול לשמש דמות אב לילדיה? גם בי זה נגע, באמת.

חושבת שאפשרי בהחלט

להיות בקשר עם גבר בסביבות השלושים שלו שיוכל להוות דמות אבהית/חינוכית לילדים צעירים... במקום בייבי סיטר ילדה לקחת גבר צעיר שיהווה דמות בחיי המשפחה שלהם הרעיון בכלל לא רע דווקא נהדר. הרבה גברים היום פונים להיות גננות בסגנון גנן....

אמנם לא נשאלתי ../images/Emo141.gif

אבל לדעתי התשובה שלילית, כי חלק מהעניין של דמות אב היא שהיא ממשיכה להתקיים לאורך זמן, לא לשנה-שנתיים. סבא יכול לשמש דמות אב, דוד יכול לשמש דמות אב, בן זוג חדש יכול לשמש דמות אב (בהנחה שמדובר בקשר ארוך טווח), אבל לא מישהו שמגיע דרך מודעת "דרושים" והולך כשיש לו משהו יותר מעניין לעשות.

../images/Emo45.gifבסגנון BIG BROTHER

חושבת שהיא התכוונה למשהו בסיגנון האמריקאי: BIG BROTHER שהתארגן בכל ארה"ב והומצא ע"י אירגון יהודי לתת מענה לילדים חד הוריים שאין להם אב..או אם. המטרה היתה לתת דמות אבהית לילד. לא רק בספורט אלא גם בשעורי בית..חנוך וכדומה. זו עזרה לאמא שעובדת ..תחשבו על זה בסגנון פר"ח..אבל קצת שונה. דווקא רעיון אדיר.

שנים..ארגון התנדבותי שנים

בארה"ב. רשת ענקית של מתנדבים שמוצמדים לנערים וילדים שיש להם חסך בהורה.. והם עוזרים ב כל מיני דברים משעורי בית..עד לקחת לחוגים ושיחות וכל מה שאפשרי לעזור לילד שחסרה לו דמות אב. התחיל מאירגון יהודי..והיום אולי כבר משהו אחר. זה קיים. http://www.bbbs.org/site/c.diJKKYPLJvH/b.1539781/k.4319/Mentors__The_Largest_Youth_Mentoring_Programs_from_Big_Brothers_Big_Sisters.htm חושבת שפר"ח הוא מודל קטן של זה.

למעלה