אני מחפשת..............

מצוטטת

New member
זה לא שאתה טועה

אתה פשוט לא מבין כלום אבל ממש כלון
 

ozzz64

New member
אז תסבירי לי לכן את כאן .

מהר לפני שאני הולך לישון .
 

ערסlight

New member
תפשת מרובה...

אני דווקא מוצא5 בעיתיות בפניה שלך. בהתחלה רציתי לשלוח אותך לפר"ח. זה פרוייקט של סטודנטים שתמורת מילגה מקדישים זמן מסוג "אח בוגר". אבל... זה לא מה שאת רוצה. [אפילו לא ציינת את גיל הילדים אבל טרחת לציין שאת נראית טוב]. זו מין מודעת שידוכים מעורפלת של הנסיך על הסוס הלבן שגם יקבל את ילדייך. עוד שורה וכבר היית כותבת שיהיה גבוה, אקדמאי ועם חוש הומור. לא שיש בזה משהו רע... אבל אישית מעדיף מסרים ברורים.
 

פאני24

New member
תשובה לכולם

אני לא מחפשת שידוכים כמו שאמרתי אני ניראית טוב אני מסתדרת לבד ,ליילדי יש אבא אבל אביהם לא בידיוק האבא המושלם לא משחק איתם כדור רגל-סל אני לא מחפשת מדריך לשעה שעתייםן ,אני כן רוצה דמות גברית שמה שאני בתור אישה לא יכולה לתת להם כמו גבר לא צריכה הרבה הסברים לתת ,כולכם יודעים בוודאי מה ההבדל בין נשים לגברים, יילדי קטנים.
 
תראי...

בשיא הרצינות אחד הדברים הנכונים לעשות: לחפש היכן יש את פרוייקט פר"ח. או לחילופין לחפש בן אדם מתאים לתפקיד ולשלם לו שישחק עם הילדים שלך כתקן בייבי סיטר מתפעל. או להכניס אותם למתנס ששם יש משחקי ספורט.
 

מגשימה1

New member
את יודעת זה יכול להיות גם דוד או

סבא , מישהוא שאת כבר מכירה והילדים מכירים ואת סומכת עליו ובוטחת בו , את גם יכולה לרשום אותם לחוג כדורסל למשל , זה אמנם לא בבית שלהם ולא במקום דמות אבהית , אבל זה עם בנים והמורה הוא גבר ונראה לי שזה יענה על חלק מהצורך בדמות גברית ואת לא צריכה לבקש מאף אחד את זה . חוץ מזה אולי האבא יכול להיפגש איתם באמצע השבוע לאיזה שעה למשחק כדורסל או כדורגל קבוע בנוסף למפגש הקבוע , או לקחת לחוג . סתם חשבתי לתת לך רעיונות נוספים אולי משהוא יעבוד .
 
למעלה