אני מחפשת שירים...

• פותח הנושא m.n
  • פורסם בתאריך

m.n

New member
אני מחפשת שירים...

שעושים טוב על הלב
אתם מכירים שירים כאלה שפשוט בא לרקוד כששומעים אותם?! שירים משמחים ומקפיצים! אני מקווה שתוכלו לתת לי שמות...

inigo

New member
למה חוצפנית ?!

כי לכל אחד יש זכות לאהוב כל שיר שהוא רוצה וכל זמר שהוא רוצה. ואין שום צורך לזלזל במוזיקה שמישהו אחר אוהב רק כי לדעתך היא לא טובה. (ביקורת במידה ומתבקש ניתן תמיד להעביר אבל לא זה היה המקרה כאן....) איניגו.

eyal-m

New member
מצחיק האאאאאאאאאא

בריטני נכון אבללללללל בהחלט שיר מקפיץ מכל הבחינות

NasTy GirL

New member
היי מרינה! ../images/Emo108.gif

הנה כמה שירים שאני שומעת תמיד... FAME-IRENE CARA BRANDY-WHAT ABOUT US כל השירים של פינק (בעצם לא כולם, אבל רובם). MOST GIRLS, GET THIS PARTY STARTED, DONT LET ME GET ME, THERE YOU GO וכו´. אה... רגע, תני לי לבדוק... IM REAL-AINT IT FUNNY אינט איט פאני-לא הרימקס! אנסטסיה- PAID MY DEUS I´M OUTTA LOVE ONE DAY IN YOUR LIFE AALYAH JOURNY TO THE PAST WE NEED A RESOULOSION TRY AGAIN אה...לא עולים לי עוד בראש כרגע...

ginat salman

New member
אהה נזכרתי יש גם את...

AFI - total imortal!!!!! adam rickitt - i breath again alice cooper - poison bush - the people that we love

ginat salman

New member
במקור קוראים לו

speed killes אבל בוש שינו את השם בגלל מה שקרה במיגדלי התאומים ל- the people that we love

Negative Creep

New member
לא ידעתי...

זה נשמע מצחיק. כאילו שמה שקרה, קרה בגלל שהטייסים טסו מהר מדי.

*-*SUNSHINE*-*

New member
הנה השירים שעושים לי טוב!../images/Emo9.gif

מרווין גיי-ai´nt no mounten high... שוטי הנבואה-אין אני אלישיה קיז+אנג´י סטון+איב-brotha ניר פרידמן+קארין אופיר-הבלדה על חדוה ושלומיק זה רק מעט ממה שאני זוכרת...
-שני-

parpar25

New member
סטינקרבל...יפה אמרת.

סוף סוף עוד מישהי שמקשיבה למילים...

Negative Creep

New member
כן...

כמו למלים העמוקות ומלאות המשמעות של בריטני המלכה! וווסטלייף הכוסונים! שכמובן גם כותבים ומלחינים את כככככככל השירים שלהם!!!

למעלה