אני מחפשת טיפול באמצעות היפנוזה

kanade

New member
אני מחפשת טיפול באמצעות היפנוזה

שלום. אני לא בטוחה שזה המקום המתאים לשאול בו את השאלה הזאת, לכן אני מתנצלת מראש...
אני מחפשת טיפול בהיפנוזה באזור המרכז (ליד פתח תקווה). מה שאני צריכה הוא לא טיפול בבעיה נפשית או בריאותית מסוימת (כגון המנעות מעישון, שחרור מחרדות..) אלה דבר טכני --- אני צריכה שהמטפל יעזור לי להיכנס לטראנס עמוק, ובזמן שאהיה בטראנס -- יקבע לי סימן מסוים (כל סימן: מילה, פעולה, מחשבה...) ויקשר אותו למצב הטראנס, כך שבכל פעם שאשתמש בסימן (למשל, אומר מילה מסוימת) אני שוב פעם אכנס לטראנס.
מצטערת אם ההסבר שלי לא היה ברור לחלוטין :\ תודה על ההתייחסות, אודה לכל העונים.
2

ommerl

New member
היפנוזה

לעוסקים ב- NLP ודמיון מודרך אסור להשתמש בהיפנוזה בישראל (כי המדינה מאחרת במאה שנה משאר העולם בקטע הזה.. לא מסיבה אחרת).
&nbsp
רק לפסיכולוג קליני מותר לעזור לך עם זה.
&nbsp
מה שכן, אם זה מתאים למטרה שלך אפשר לעשות דבר דומה עם דמיון מודרך.

kanade

New member
פסיכולוג קליני

איפה אפשר למצוא במרכז הארץ פסיכולוג קליני שמטפל באמצעות היפנוזה..?

ladybug4NLP

Active member
מה שאתה/ה רוצים זו בעצם היפנוזה עצמית

וטראנס עמוק-זה תלוי בך ולא כלכך במטפל

בקומה ראשונה של מח' השיקום בתל השומר יש קליניקה לרפואה מדלימה ויש שם גם מי שמטפל בהיפנוזה.

Itch2scratch

New member
את לא בהכרח צריכה את זה

מה שאת מתארת זה ליצור משהו שב-NLP נקרא Anchoring ולא באמת דורש היפנוזה. כל אדם שעבר הכשרה פשוטה ב-NLP מסוגל לעשות אנקור ולחבר לך תחושת רגיעה עמוקה (אני מתאר לעצמי שזה הדבר שאליו את שואפת ולא בהכרח טראנס) לכל דבר שתרצי.

-Itch

סקייפ

&nbsp
מכיוון שבארץ זה אסור לרוב האנשים ודורש בעלי מקצוע יקרים - אפשר באינטרנט. אם את יודעת אנגלית טוב לא צריכה להיות לך בעיה לעבוד עם מהפנט/ת מחו"ל.
&nbsp
מגוכח שלכאן הגענו, אבל זה פיתרון אפשרי.
&nbsp
-- אריק

למעלה