אני מחפס

אור ה101

New member
אני מחפס

את החלקים של הנשמה שלי שהתפרקה ועדין יש שדופקים לה את הצורה

ברוכה הבאה אור יקר

קודם תחפש את היפה שבחלקים שלך ותנסה לחבר אותם מחדש בתוכך כמו שאתה משחק בפאזל ואתה קודם כל מחבר את המסגרת = שבתוכה האגו ואז את החלקים שבתוך המסגרת ואז תצא לך תמונה יפה ובהירה של מי אתה היא תהיה תמונה מקסימה ומרגשת כי כולנו כאלו גם מטביעים בנו חומרים, תכנים, ועוד דברים .... ולאט לאט החומרים והתכנים הללו טובעים בתוכנו ונדחקים ונעלמים אבל הם נמצאים תמיד . אור יקר האור בתוכך תמיד חפש אותו תצא למסע ושיהיה לך בהצלחה תקרא את הספר הנבואה השמימית אם עוד לא קראת אותו אני התחלתי עם הספר הזה וממנו ועד למה שאני היום קרו המון מתנות בדרך.

s a l a l a

New member
אור יקרי

אני בעצמי במסע של חיפוש , משלימה לאט לאט את כל החלקים , פוסעת לי לאט לאט לעבר מקום מבטחים , מקום בו השמש תזרח לי גם בלילה , מקום בו ארגיש מלאת אהבה , מקום בו אדע לשאול את עצמי את השאלות החשובות באמת על מנת לקבל תשובה אמיתית מעמקי הנשמה הטהורה שלי . גם אתה יקרי , בדרך על האור ... אני מחזקת את ידייך , תומכת , ותמיד מוכנה להקשיב לשמוע , ולנסות לעזור. אני מציעה (אתה לא חייב לקבל) שתנסה לפעמים להביע חמלה לאנשים , פחות שיפוטי , תנסה לראות את הגדולה בכל דבר , אולי לפעמים תרפה קצת , אל תחפש להיות הצודק , גם אם אתה באמת צודק... תקום בבוקר , תנשום את האויר , ותגיד לעצמך שהיום אתה קם ליום טוב יותר תואהב את עצמך , ותניח לעברך להיות בעבר . ולא חלק מהווה שלך. אתה יוצר את המציאות של החיים שלך . אני אישית מאמינה שהכול תלוי בך. אתה רק צריך באמת לרצות לכך . שהתלמיד מוכן המורה תמיד מגיע. אני אסיים במשפט שכתב - ג'ון לנון ובאותה נשימה אני מאחלת לך המון אור ואהבה מגיע לך. "קל לחיות בעיניים עצומות , מבלי להבין דבר ממה שאתה רואה ... " תפקח את עיניך ... לאט ... באהבה ... בהבנה ... תחבק את עצמך . גם אם לפעמים זה קשה . בידידות , SALALA

למעלה