אור יקרי
אני בעצמי במסע של חיפוש , משלימה לאט לאט את כל החלקים , פוסעת לי לאט לאט לעבר מקום מבטחים , מקום בו השמש תזרח לי גם בלילה , מקום בו ארגיש מלאת אהבה , מקום בו אדע לשאול את עצמי את השאלות החשובות באמת על מנת לקבל תשובה אמיתית מעמקי הנשמה הטהורה שלי . גם אתה יקרי , בדרך על האור ... אני מחזקת את ידייך , תומכת , ותמיד מוכנה להקשיב לשמוע , ולנסות לעזור. אני מציעה (אתה לא חייב לקבל) שתנסה לפעמים להביע חמלה לאנשים , פחות שיפוטי , תנסה לראות את הגדולה בכל דבר , אולי לפעמים תרפה קצת , אל תחפש להיות הצודק , גם אם אתה באמת צודק... תקום בבוקר , תנשום את האויר , ותגיד לעצמך שהיום אתה קם ליום טוב יותר תואהב את עצמך , ותניח לעברך להיות בעבר . ולא חלק מהווה שלך. אתה יוצר את המציאות של החיים שלך . אני אישית מאמינה שהכול תלוי בך. אתה רק צריך באמת לרצות לכך . שהתלמיד מוכן המורה תמיד מגיע. אני אסיים במשפט שכתב - ג'ון לנון ובאותה נשימה אני מאחלת לך המון אור ואהבה מגיע לך. "קל לחיות בעיניים עצומות , מבלי להבין דבר ממה שאתה רואה ... " תפקח את עיניך ... לאט ... באהבה ... בהבנה ... תחבק את עצמך . גם אם לפעמים זה קשה . בידידות , SALALA