אני מחכה ומחכה

jackie111

Well-known member
אף אחד לא מהשמאל לא מהימין ולא מהמרכז.
לא דתיים לא חילונים ולא חרדים כותבים על
הפיצוץ בבני ברק שהוביל לכעשרה פצועים.

פולגאר

Well-known member
14: ילדה בת 11 במצב אנוש, אחיה בן ה-13 במצב קשה, אביה ואישה בת 36 נפצעו בינוני, עוד 11 נפגעו באורח קל.

נערך לאחרונה ב:

איציק5111

Well-known member
14, ילדה בת 11 במצב אנוש, אחיה בן ה-13 במצב קשה, אביה ואישה בת 36 נפצעו בינוני, עוד 11 נפגעו באורח קל.
כואב הלב

גם החרדים סמכו על ביבי וקיבלו סכין בגב.
לא, הם סומכים על אמונתם בייצור הדמיוני, לכן הילדה שנפגעה נשארה לישון במיטתה במקום להתפנות לממ"ד (n) אותי זה פשוט מרגיז, שבמקום שיכבדו את קדושת החיים, הם מפקירים תוך הסתמכות על ייצור דמיוני :mad:
הדבר מזכיר גם את אשר קרה בשואה, שאנשים האמינו שהייצור הדמיוני ישמור עליהם.

לא, הם סומכים על אמונתם בייצור הדמיוני, לכן הילדה שנפגעה נשארה לישון במיטתה במקום להתפנות לממ"ד (n) אותי זה פשוט מרגיז, שבמקום שיכבדו את קדושת החיים, הם מפקירים תוך הסתמכות על ייצור דמיוני :mad:
הדבר מזכיר גם את אשר קרה בשואה, שאנשים האמינו שהייצור הדמיוני ישמור עליהם.
קשה לי להאמין שזה המצב,היא רואה שחרדים לצידה נפגעו.

evglev1

Well-known member
מנהל
קשה לי להאמין שזה המצב,היא רואה שחרדים לצידה נפגעו.
יש אנשים מכל הדתות שמאמינים בגורל, ובעצם גם לפי האסלאם שעת המוות וצורת המוות נקבעה לבן אדם ביום שנולד, לכן פלא שמוסלמים בכלל הולכים למקלטים וממ"דים כי מבחינתם הם לא ימותו לא לפני ולא אחרי שנקבע ואם זה לפני הם יינצלו ואם זה אחרי שום דבר לא ייגן עליהם. יש אפילו גלויי ראש שמאמינים בזה ולכן לא מאמינים במיגון ומאמינים שבכל מקרה שעת המוות ודרך המוות נקבעה מראש ואם שעתם הגיע שום דבר לא יציל אותם ואם שעתם לא הגיעה שום דבר לא יכול לפגוע בהם.

יש אנשים מכל הדתות שמאמינים בגורל, ובעצם גם לפי האסלאם שעת המוות וצורת המוות נקבעה לבן אדם ביום שנולד, לכן פלא שמוסלמים בכלל הולכים למקלטים וממ"דים כי מבחינתם הם לא ימותו לא לפני ולא אחרי שנקבע ואם זה לפני הם יינצלו ואם זה אחרי שום דבר לא ייגן עליהם. יש אפילו גלויי ראש שמאמינים בזה ולכן לא מאמינים במיגון ומאמינים שבכל מקרה שעת המוות ודרך המוות נקבעה מראש ואם שעתם הגיע שום דבר לא יציל אותם ואם שעתם לא הגיעה שום דבר לא יכול לפגוע בהם.
יש הכל,השאלה מה האחוז.

אלפיני

Well-known member
כתבו כמה, אבל מדוע על הפיצוץ הספציפי הזה ולא על אחרים?

סה"כ , חבל על כל מי שנפטר בנסיבות טרגיות שכאלה.

לגבי חרדים , ספציפית, טוב היו עושים לו הבינו שהם אינם מיוחדים, ואין שום ניסים המגנים דווקא עליהם ועל כן רצוי שיבנו וירוצו למיגון ולמקלטים.

אבל , לגבי חלק מהם, התקוות הללו הם חלומות באספמיה. הטיית האישוש חזקה אצלם. לכן כשקורא משהו טוב - נס - השגחה אלוקית,
משהו רע - נסתרות דרכי האל.

אמונה המובילה ללוגיקה חסומה.

לגבי חלק מהם, התקוות הללו הם חלומות באספמיה. הטיית האישוש חזקה אצלם. לכן כשקורא משהו טוב - נס - השגחה אלוקית,
משהו רע - נסתרות דרכי האל.

אמונה המובילה ללוגיקה חסומה.
גם אצל מי שלא מאמין בקנוניות - המסקנה היא לעולם לא שהייתה קנוניה אלא השלטון טעה/היה מושחת/היה טיפש.

למעלה