אני מחזירה אתכם לThis Or That!

~*~gaL

New member
אני מחזירה אתכם לThis Or That!

ER This Or That Game #2 אז איפה היינו? החברה היותר מעצבנת של קרטר: רוקסן (זוכרים אותה? הקרציה ההיא שהייתה בתקופה של לוסי. היא משחקת ב"אד" את קרול.) או רינה (הקרציה השניה מהעונה ה-7, הצעירה הזאת)?

Rוית

New member
גם אני לא זוכרת את רוקסן..

יש לך תמונה אולי? אני זוכרת מממש במעומם... בכל מקרה, גם אותי רינה עצבנה, אז אני עם שירה
יש לי שאלה להמשך, אם אפשר היה להחזיר רק אחד, מי הייתם מעדיפים, את דאג או את קרול???

~*~gaL

New member
אויש, רוית!

מה זו השאלה הזאת?? איך אפשר לענות עליה?! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאממ.. אלוהים. זה קשה.. טוב, אני אלך על מה שהלכתי בסקר.. אבל זה לא אומר כלום! אני אוהבת את שניהם אותו הדבר! ..קרול. השאלה שלי.. פרק סערה טוב יותר.. זה מהעונה השניה - "Hell and High Water" או מהעונה הנוכחית "Partly Cloudy, Chance of Rain"? ותמונה של רוקסן (ג´ולי באון) מצורפת כאן.

Rוית

New member
וואלה נכון...

אז אני דובקת במה שעניתי, רינה היתה יותר מעצבנת.. את יכולה להזכיר מה היה בכל פרק? השמות לא אומרים לי אישית הרבה..

~*~gaL

New member
מהעונה השניה,

זה הפרק שבו דאג הציל את הילד ההוא מטביעה.. את זוכרת? הוא הופיע בטלוויזיה.. השני היה הפרק עם קרי והאשה ההרה באמבולנס.

Gloria_Nathan

New member
אני חושבת...

שהפרק בעונה השניה יותר טוב כי, אחרי הכל, זאת העונה השניה והיא בטח יותר טובה מהעונה הזאת. (טוב תשובה קצת מתחמקת רק בשביל השאלה הבאה:) מה תעדיפו: הראש של ג´ון-ג´ון על הגוף של לוקה או הראש של לוקה על הגוף של ג´ון-ג´ון?

~*~gaL

New member
למרות ששניהם.. אתם יודעים,

ברור שכל חלק בגוף של של ג´ון-ג´ון עדיף על חלק גוף של לוקה. זה קרטר!!! מארק עם אליזבת´ או עם סוזן?

mprb

New member
אני חושבת ששאלו את זה כבר אבל...

בכל זאת... אליזבת´. מי מנתח יותר טוב בנטון או אליזבת´???

~*~gaL

New member
יכול להיות ששאלו.. אין לי מושג.

בקשר לשאלה שלך: את יודעת שהיום כשצפיתי לי בMay Day של סוף עונה 6, בדיוק חשבתי על השאלה הזאת? מכיוון שלשניהם היכולות, אני אלך על האישיות. על האיכפתיות.. אליזבת´. יותר נורא - קרטר עם אליזבת´ או מארק עם אבי?

Rוית

New member
חחח, איזה שאלה...

לדעתי יותר נורא יהיה מארק ואבי.. בעיקר בגלל ההפרש גילאים (שאומנם קיים עם קרטר וליזי, אבל קרטר הוא כזה בוגר לגילו)... מה הייתם מעדיפים- שקרי תהפך להיות טובה (עקב חיי הזוגיות שמתחילים לה הוא מש´ו כזה), ואז לא תהייה ממש ביצ´ת באזור, או שקרי תשאר תמיד איך שהיא (אממ נגדיר את זה ביצ´ת עם לב
)

Gloria_Nathan

New member
בטח שתישאר!

יש לנו כבר מספיק דמויות טובות בסדרה הזאת. וזה לא שקרי היא ממש ממש ביצ´ נוראית כמו קורדיי- היא פשוט...כנה. והשאלה שלי תהיה: אם הייתם חייבים להרוג מישהו מאלו שנותרו העונה, שנמצא כבר לפחות שנתיים בסדרה (יאנו לא מישהו כמו פראט שאתם בכלל לא מכירים). את מי הייתם הורגים ולמה
(הכוונה של הלמה היא לנסות ולגרום לכם לא לכתוב משהו כמו רומנו כי הוא מניאק! תחשבו קצת יותר עמוק, תנסו לראות מה הכי ישפיע ובאיזה דרך...)

~*~gaL

New member
בואו נראה..

אז את מי יש לנו? קרטר. אבי. אליזבת´. סוזן. קרי. רומנו. צ´ן. לוקה. ..צ´ן. למה? כי הדמות שלה לא הולכת לשום מקום. היא לא מוסיפה כלום. היא פשוט שם וזהו. היא דמות רקע.. דקירה כבר הייתה, ומוות מסרטן כבר היה. אפשר אולי.. תאונת דרכים. למרות ש.. אני לא רואה איך המוות יזעזע ממש את הסדרה. כמו שכבר כתבתי, היא לא דמות כ"כ חשובה. ולמה לא בחרתי באחרים? פשוט כי - קרטר, אבי, אליזבת´, סוזן, קרי, לוקה - כולן דמויות חשובות. כולן פותחו באיזושהי דרך.. חוץ מלוקה. אבל אותו בטח יפתחו. למה לא רומנו? כי אולי אין לו הרבה שורות, אבל הוא מוסיף לסדרה. הוא מוסיף הומור. עכשיו.. עלילה יותר אהובה - קרטר והסמים או לוקה והבישוף?

mprb

New member
טוב, זה ברור

קרטר והסמים. לוקה כלכך משעממם אותי וכל מה שהיה עם הבישוף היה משעממם. אני לא אוהבת את לוקה!!!. השאלה שלי- מה יותר טוב - מארק הקול (בלי משקפיים ועם אופנוע) או מארק ה"לפלף"?????

~*~gaL

New member
Hehe

ברור שהשני :) למרות שהוא לא ממש "לפלף".. הוא.. מארק :) בואו נראה.. יותר מצחיק - דייב או רומנו?

Rוית

New member
רומנו!

דייב קרציה! ברוך שפטרנו! (זו דעתי לא לסקול
) אממ, אוקי, אם היה עוד קרוסאובר בין אי.אר לבין תוכנית אחרת, איזה תוכנית אתם ממליצים ועל איזה דמות זה היה מתמקד? (נו טוב, הגנבתי שתי שאלות
)

bonowoman

New member
חברימ!

שלומ!פעמ ראשונה שלי במשחק הזה:) היית רוצה שזה אהיה עמ חברימ ושאחד מהמ, עדיפ צ´נדלר כי אני מטורפת עליו, יפצע או שמוניקה בהריונ(כי רייצ´ל כבר הייתה ופיבי לא יוצאת עמ אפ אחד...)וב-ER העלילה תתמקד כמבונ ב-craby כמובנ!:) אוהבת יעל אה, אמרתי כבר שחברימ הסידרה האהבוה עלי? כי חברימ הסידרה האהובה עלי!

למעלה