אני מחורפנת

אני מחורפנת../images/Emo163.gif

בנות היי,מה שלומכן ביום בהיר ונחמד שכזה? אתן יודעות אני כמעט בטוחה שאני מחורפנת......למה? למרות שיש לי קשיים ואני מדגישה בלשון המעטה לא קלים,בכל התהליך הזה. אני לא נכנעת! אני עוברת את זה יחד עם הקשיים היום הייתי אצל פרפ רונאל,רופא מקסים,הוא אמר לי משפט:כל הכבוד לכם(גם בעלי היה) שאתם במה שאתם,יענו,עושים את הפונדקאות.(כמובן,לאחר שהסתכל במסמכים הרפואיים שלי,ויודע על עברי הרפואי. הוא אמר למה אתם לא הולכים על אימוץ למשל? אימוץ? חו"ח. פרפ רונאל לא המליץ בכלל על תרומת בייצית. בקיצור...... לי ולו יש תוכנית
, מקווה לעבור אל אסף הרופא(התרשמתי מאסף הרופא ממש לטובה,חוץ מבעיות החנייה שיש שם
) המחלקה ממש נחמדה,חמימה,אישית,ממש בית קטן ונחמד
בקיצור,מקווה בעזרת השם לעבור לאסף הרופא,יחד עם הפונדקאית שלי אבל כמובן לפניי כן יש לי את: שתיי השאיבות שלי בתל השומר המפגש עם הפונדקאית עלייה לוועדה ולקיחת ההלוואה הענקית מהבנק שלי אוקצור,ממש לא משעמם לי,ועוד משהו,הפונדקאות,כמה שזה ענק,זה נתח קטן מכל המטלות והמשימות שלי בכלל.

מירבי*

New member
ענת, יש הרבה מה ללמוד ממך

אורך הרוח והסבלנות שלך מדהימים אותי בכל פעם מחדש, במצב שבו את נמצאת זו הדרך הנכונה והמועדפת להתמודד עם הקשיים הרבים שבהם את נתקלת, את גיבורה אמיתית ענת. שמחה בשבילך על השיחה עם פרופסור רונאל, המחלקה באסף הרופא באמת חמימה, ביתית ומאוד מקצועית. התכנית שלך מוצאת חן בעיני, יש לי בקשה אליך יקירה, אל תדברי יותר על תרומת ביצית, זו לא אופציה עבורך בשלב הזה, ואני שמחה לדעת שהיום שמעת את זה ממישהו מוסמך ומקצועי.

באמת לא משעמם ../images/Emo8.gif

מקווה שהפתגם - משנה מקום - משנה מזל יעבוד אצלך !!!

למעלה