אני מזכיר לכם הומו-ששום קהילת תמיכה

כי19

New member
אני מזכיר לכם הומו-ששום קהילת תמיכה

לא ישקיט את מצפונכם והומו אסור מהתורה ויש לכם ברירה ללכת ולהתחתן ולאט לאט יבוא הטעם

d a n i e l 18

New member
רגע ולא כתוב בתורה

שצריך לאהוב את האדם ולכבד אותו??? ולא כתוב "מה ששנאו עליך אל תעשה לחבריך" ומי מינה אותך לאלוהים ולשופט? איש הישר בעניו יעשה!!! לא מתאים לך? זכותך אף אחד לא כפה עליך לאהוב אנשים שההבט שלהם על החיים שונה משלך...אתה לא חייב להסכים אבל אתה חייב לכבד! וחוץ מזה לא יזיק לך לקרוא כמה מחקרים בנושא! אדם לא בוחר להיולד כשהוא נמשך לאישה או לגבר הוא נולד עם נטיה לצד אד או לשני... אז אני נושאת תפילה לאלוהים שיחנון אותך מהבורות הזאת "כן יהיה רצון ונאמר אמן" אמן.

יודיX3

New member
רק שתדע שעפ ההלכה

אסור לי (כהומו שאין לי משיכה כלל לנשים) להתחתן עם בחורה שלא יודעת שאני הומו מכיוון שזה נחשב כהונאה. חוץ מזה הומואים שמתחתנים- אני ממש מרחם על הנשים שלהם זאולי מקבלות "שארה" ו"כתוסתה" אבל הן יכולות לשכוח מ "עונתה". הן בטח מאשימות את עצמן במצב ואבוי על הילדים שחיים באווירה כזו. אז לפני שאתה יוצא עם יציאות מתקופת החושך תלמד קודם כל מה ההלכה אומרת ואז תבוא עם ביקורת על המצפון שלי!

יודיX3

New member
בוודאי

הבעל מחוייב כלפי האישה ב3 דברים: "שארה" - מזונותיה,"כסותה" - ביגוד והנעלה אשר דרושים לה ובמובן הרחב גם בקורת גג למגורים "ועונתה" - קיום יחסי אישות- (סקס).

יודיX3

New member
יש לגבי זה מחלוקות

אבל ע"פ אחד המקורות זה מלשון עינוי. (יש גם "מעון" או "מענה" ועוד.)

FaithNoMore

New member
אתה עושה לי פלאשבקים

מהתיכון... הייתי במגמת תלמוד (אחר כך עברתי לספרות) ותנ"ך... להזכירכם, אני חילונית :)

FaithNoMore

New member
../images/Emo6.gif

כמובן, צדיק שלי! בוא אלי הביתה בשבת ונאכל חמין במקום בנזין!

יום.

New member
אוי ווי

כלומר עשית את זה בהתנדבות? אני עדיין בטראומה מה-5 יח"ל בגמרא שנכפו עלי בלא עוול בכפי. שאגב עברתי 58

FaithNoMore

New member
בהחלט :)

זה פשוט עניין אותי... אבל להזכירך, העפתי את עצמי מתלמוד ועברתי לספרות חחחח... (החלטה נבונה מאד, אגב :) )

yr4u

New member
תגובה

שלום לך אתה מוזמן לקרוא את מה שהבאתי כאן בפורום (באמצע הדף לערך) מאמר בשם "קוים מנחים בנושא הומ' והלכה" ללמוד ולהשכיל בברכת חונן הדעת

דייייייייי אתם לא יודעים שום דבר...

מצטער לאכזב אותך אבל נולדים עם זה... ואממ... אי אפשר לשנות את זה כמו שאי אפשר לשנות צבע עיניים... אפשר לשים עדשות אבל מתחת לעדשות הצבע נשאר... והומו יכול להתחתן אבל בפנים הוא יגעל מזה וירצה להקיא ולהתגרש ולצאת מהארון...למרות שלפעמים זה לא הכי קל...

בבון35

New member
שאלה מאפיקורס: כל האיסורים על

משכב זכר בתורה לאורכה ולרוחבה, רק אומרים שזה קיים. האם הנשואין הם להכניס את כולם לתלם אחד,או שזה הכרחי להמשכיות הזרע ההומוסקסואל

למעלה