שצריך לאהוב את האדם ולכבד אותו??? ולא כתוב "מה ששנאו עליך אל תעשה לחבריך" ומי מינה אותך לאלוהים ולשופט? איש הישר בעניו יעשה!!! לא מתאים לך? זכותך אף אחד לא כפה עליך לאהוב אנשים שההבט שלהם על החיים שונה משלך...אתה לא חייב להסכים אבל אתה חייב לכבד! וחוץ מזה לא יזיק לך לקרוא כמה מחקרים בנושא! אדם לא בוחר להיולד כשהוא נמשך לאישה או לגבר הוא נולד עם נטיה לצד אד או לשני... אז אני נושאת תפילה לאלוהים שיחנון אותך מהבורות הזאת "כן יהיה רצון ונאמר אמן" אמן.
אסור לי (כהומו שאין לי משיכה כלל לנשים) להתחתן עם בחורה שלא יודעת שאני הומו מכיוון שזה נחשב כהונאה. חוץ מזה הומואים שמתחתנים- אני ממש מרחם על הנשים שלהם זאולי מקבלות "שארה" ו"כתוסתה" אבל הן יכולות לשכוח מ "עונתה". הן בטח מאשימות את עצמן במצב ואבוי על הילדים שחיים באווירה כזו. אז לפני שאתה יוצא עם יציאות מתקופת החושך תלמד קודם כל מה ההלכה אומרת ואז תבוא עם ביקורת על המצפון שלי!
הבעל מחוייב כלפי האישה ב3 דברים: "שארה" - מזונותיה,"כסותה" - ביגוד והנעלה אשר דרושים לה ובמובן הרחב גם בקורת גג למגורים "ועונתה" - קיום יחסי אישות- (סקס).
מצטער לאכזב אותך אבל נולדים עם זה... ואממ... אי אפשר לשנות את זה כמו שאי אפשר לשנות צבע עיניים... אפשר לשים עדשות אבל מתחת לעדשות הצבע נשאר... והומו יכול להתחתן אבל בפנים הוא יגעל מזה וירצה להקיא ולהתגרש ולצאת מהארון...למרות שלפעמים זה לא הכי קל...