אני מזועזע!!!

אני מזועזע!!!

שלום לכם חברי פורום...ברצוני לחלוק איתכם חוויה: פעם אחת, החלטתי להתעדכן בחדשות על הכנסת לא דרך העיתון או החדשות כהרגלי, אלא דרך ישירה יותר, לצפות בשידורי הכנסת. באותו רגע הכנסת דנה בהצעת חוק מסויימת, לא משנה בכלל איזה...בכל מקרה, כאשר חבר כנסת מסויים עולה על מנת לטעון טענה כנגד או בעד החוק, הוא בכלל לא עושה זאת!!! הוא מתחיל יפה כמובן, אבל אחרי שני משפטים, הוא מתחיל לצעוק ולגדף על אלה שמעיזים בכלל להיות לפניו בתור או להיות בעלי דעה משלהם, חס וחלילה! איני רוצה להזכיר כאן שמות כלשהם ולכן קצת קשה לי להבהיר את מה שאני רוצה להגיד. ועוד משהו, חברי הכנסת אינם טורחים לברר פרטים על אלה שהם טוענים טענות (אמיתיות לפעמים) נגדם. ואחר כך הם באים לנאום ומתנצלים על הטעות הנוראה ואחרי שנייה עוד פעם מתחילים לצעוק עליהם דברים לא רלוונטים בכלל...

גם אני ראיתי אתמול בלילה

את השידור מהכנסת. דהאמשה עלה לדוכן כדי לדבר על יום האדמה והקניט את הח"כים החדשים (במיוחד הח"כים של הליכוד). הוא טען שהם חסרי נסיון ושמאז שהם הגיעו רמתה של הדיונים בכנסת ירדה לעומת הרמה שהייתה בכנסת הקודמת. הוא תקף אישית את בר-און ועוד ח"כ חדש מטעם הליכוד. אחד מהח"כים של הליכוד הגיב בשם הממשלה לנאומים של הח"כים הערבים. הוא אמר שיום האדמה הוא יום של עבירות על חוקים ושל חוליות הטרור. מאוד מאוד עיצבן אותי. ריבלין הוא יו"ר טוב. הוא גם משתמש בהומור.

TheSimon

New member
פעמים ניסית לצפות בשידורי הכנסת

בשני הפעמים נפלתי לתוך שינה עמודה מ5 בערב עד 12 בצהריים למחר. לצפות זה בריא!!!!!!!! :)

eviv

New member
אני גם ראיתי את היחס המזלזל

היחס המזלזל של השר למען הקשר בין הכנסת לממשלה היה מבזה ביותר אפילו בוויכוחים הוא הפריד את התשובות שלו מחברי הכנסת הערבים וחברי הכנסת היהדיםם דוג מרצ הוא קרא לחברי הכנסת הערבים בצורה מזלזלת מאוד עד שהם אפילו התלוננו על כך מהמיקרופון ליד הכיסאות שלהם מבזה ביותר הממשלה הזאת מ-ה-פ-כה

למעלה