אני מזועזע

שמעון764

New member
אני מזועזע

חבר שלי היה שמן מאוד, הוא מתגורר באוקרינה, אמרו לו בבית חולים בקייב שהוא מדי שמן בשביל טבעת... ולכן הכניסו לו בלון בקיבה, ומנפחים אותה ואז מרגישים תחושת שובע, ואוכלים פחות או כמעט לא אוכלים וזה טיפול שעושים רק לחצי שנה כי זה מסוכן וכו' ואחרי חצי שנה אפשר לנסות טבעת, מישהו שמע על מושג כזה? זה נראה מוזר מאוד

קובי d1

New member
בלון בקיבה

אני שמעתי על זה ,גם בארץ לפני כ 15 שנה או יותר הטיפול הזה היה קיים . אני עשיתי את הטיפול וזה לא הצליח בגלל צרבות נוראות שהיו לי לא יודע עם הטיפול הזה עוד קיים בארץ, לא מבין ממה אתה מזועזע. היתה גם שיטת המלתעות בה היו סוגרים את הפה עם עם חוט בשיניים ,ואז היתה אפשרות רק לשתות מה שקרה שאנשים לא אכלו, אבל שתו שייקים וגלידות עם קשית , היתה גם סכנה של היחנקות במקרה של הקאה ,או תאונה .. קובי

אופירA

New member
מנהל
שמענו על זה

אני לא בטוחה שהוא שמן מידי בשביל טבעת. אני חושבת שהוא שמן מידי בשביל המנתחים האוקראינים, ושהם רוצים לקדם את השיטה של הבלון בקיבה, שמכניסים דרך הפה, בלי חיתוך הקיבה, שזה עכשיו שיטה חדשה. בכל אופן, זו המדיניות הרפואית שלהם, וזה לגיטימי. כל הגישות הרפואיות לגיטימיות, גם אם הן לא מקובלות עלי.

לא רק עליך

נדמה לי שזו שיטה שפסה מהעולם. אגב, אולי הוא באמת שמן מידי עבור טבעת וצריך להוריד משקל באופן מיידי וטבעת הרי היא ירידה איטית ותהליכית.

שמעון764

New member
בלון בקיבה

זה לא מסוכן הליך לחצי שנה בלבד, נשמע מוזר ומפחיד ביותר

רוייקו

New member
בארץ יש די מנתחים מיומנים שמסוגלים

להתגבר כמעט על כל מצב שמקשה על הניתוחים. הכנסת בלון לקיבה היא פתרון חלקי וזמני (עד חצי שנה) ולא מוצלח כמו ניתוח !!! יכול להיות שבאמת לא מיומנים שם והתחום כולו מדשדש או לא מתקדם כמו הבריאטריה בארץ. זה ידוע שישראל היא מעצמה בתחום הזה.

למעלה