אני מזועזעת!!!

אני מזועזעת!!!

היום נכנסתי לאתר של השמוצ וראיתי שיש שם את ההרשמות למפעלי הקיץ... ההרשמות לצופי נודד ולי' מעוניינים נסגרות ביום שישי, ואתם יודעים כמה אנשים נרשמו לכל אחד מהם?? אז ככה... לי' מעוניינים נרשמו בנתיים 30 חברה!!! 30 חברה!!!! לצופי נודד נרשמו 31 חברה!!! אני מסתכלת על זה ומזדעזעת... במיוחד שאחרי זה אני מסתכלת על הנרשמים למחנה פלמח ומחנה שומרי וראה שלשם נרשמו ממש הרבה ילדים... אז איך זה שהמדריכים אומרים לחניכים שלהם להרשם לטיולים אבל לא נרשמים בעצמם?? מה קורה פה בכלל??? למדצופי בנתיים נרשמו 182 חברה.. אבל ההרשמה לשם נגמרת עוד מלא זמן.. מישהו יכול להסביר לי מה קורה עם שכבת הפועל ושומריה??

KobIPWA

New member
נו באמת

האתר של התנועה מתעדכן כמו צב תחת השפעת אלכוהול. אל תסמכי על נתונים כאלה כשהם באתר...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קובי,הרגת אותי! רינה אני אגיד לך מה קורה עם שומריה, שכבה של אנשים סטלנים ולא ריצניים....[לא כולם,יש אנשים שהם ממש מעולים כמו אלה שהיו איתי במדצופי ועוד המון...],ויש אנשים שמעדיפים לעבוד בקיטנה ולא לבוא לי' מעוניינים... תראי, אני לא מצפה להרבה מהשכבה,אף על פי שהיא התעטה אותי שנה שעברה כשיצאתי מהמדצופי בקטע של "שומריה הכי טובים".... והפועל,לא יודעת מה נסגר איתם....

נכון, זה באמת לא מעודכן.

נרשמתי לפני איזה שבוע ואני לא מופיעה שם Oo אבל עדיין, זה לא אומר שצריך לצפות להרבה מהסמינר הזה.. :/ אנשים פשוט לא רוצים לבוא
.

אפשר לחשוב כמה אנשים יכולים להירשם

בארבע ימים... כאילו הפעם האחרונה שזה עודכן זה היה ב-3.7 אז אל תגזימו כ"כ הכי הרבה שיכולים להירשם זה מקסימום עוד 30 חבר'ה

אפחד לא בלהט

אם לא נעבור את המסכה לא יהיה סמינר. אני נרשמרתי אני מקוווה שירשמו עוד..:] [ההרשמה נסגרת ביום חמישי]

תראי,

גם לי חשוב עבודה[עזבי שאני לא עובדת אבל אם היתי במקומם היה חשוב לי], אבל אחרי זה הם מתבכיינים שאין סימנרים לשכבה, אין להם זכות לדבר בכלל כי הם לא יוצאים לסמינרים..אפילו לא מנסים לברר אם אפשר לקבל חופש של 5 ימים....[פחות,כי יש שבת באמצע]

הסמינר הזה גם לא משעמם לפי מה שהבנת

י מכמה חבר'ה מהשיכבה שלי..... הסמינר הזה גורם למנף את הקן בשביל כבוד אני צריך למנף את הקן חחחחח אני כבר זוכרת את המילים מרוב ששמעתי מהקבוצה שלי בכלל את השיר....

פורה

New member
אני אגיד לך מה קורה איתם

בשומריה, י' מעוניינים לא יוצאים כי זה סמינר עיוני ו-"מעאפן" לפי ציטוט של י'ניק שאני מכירה, ודבר שני זה קצת עולה הרבה הרבה כסף, וזאת גם בעיה לא קטנה.. היום יצאנו לגייס כספים גם ל-י' מעוניינים, גם לרפסודיה, גם לצופי נודד, ונחשי כמה הרווחנו? 230 ש"ח. זה הכל. ואנחנו 8 י'ניקים בקבוצה, ורובנו יוצאים לרפסודיה, לצופי נודד לא יוצאים, אין צורך להגיד למה, ויש עוד הרבה בעיות שקשורות בכסף. זה מה שקורה איתם.

נכון ואלה שאומרים שזה סמינר מעאפן

הסיתו עוד רבים ואחרים. והרגשתי הנוספת היא שיבטלו לנו ת'סמינר=S

KobIPWA

New member
אבל...

אם המחיר גבוה מדי, תמיד אפשר לגייס כסף. Hell, את רק מדברת על סמינר או טיול... במשלחת שלנו לפולין היו איזה 10-15 חבר'ה שלא הוציאו שקל (!) על המסע...

כל הכבוד אז הם אלופים אבל מה אני

אעשה שבקן שלי אני לא יכולה לעשות גיוסים וגם לא עם הקבוצה שלי???? וחוץ מזה לא יקיימו טיול עם 30 חבר'ה אם בקושי סמינר בית קיימו אז ברור שלא טיול

למעלה