אני מזועזעת!

שיקשוק

New member
אני מזועזעת!

שלום לכולם, אנחנו חולקים דבר אחד- אהבה והערכה לעמיר בניון המוכשר. בגלל שהייתי שהופעה שהייתה בשדרות למרות היותי סטודנטית באיזור ולא בת העיר (כמו עוד רבים שהיו שם!) ואני רוצה לומר לכם דבר אחד- צאו מהפוזה! כל מה שהיה כיף בהופעה זה מה שאתם קוראים "שכונה" שזה בעצם קהל חם שנתן הרבה אהבה לעמיר והוא נתן בחזרה! מישהי כתבה "הם הרגישו שאנחנו לא משלהם" - צאי מזה מאמי, הקהל היה הרבה יותר מגוון ממה שנדמה לך היו מתל אביב, ומבאר שבע, מזרחיים ואשכנזים ואפילו היו ילדים בני 5 שמאוד נהנו והכי חשוב ראו את ההנאה של עמיר- כנראה שהוא הרגיש בבית נכון, כי זה המקום האמיתי. ואם אתן לא מסוגלות להתחבר לזה כנראה שלעולם לא תהיו מסוגלות להתחבר לעמיר בניון באמת, כמו שהוא, בפשטות שלו, "בדרומיות" שלו, ב"מזרחיות" שלו, באמיתות. ב"שכונה". בפעם הבאה- אל תטרחו להגיע. אגב, אין שם חוג לריקודי עם, זה מרכז אתני עם הופעות ברמה גבוהה מאוד.

ו ר ד ב

New member
מה את ישר תוקפת אמא'לה../images/Emo5.gif

זה לא היה בכוונה רעה שהם לא הרגישו משלהם ,פשוט הקהל בשדרות בלי פוזות נותן אהבה נטו, הלוואי שהקהל בתל אביב היה נותן כזאת אהבה כמו שתיארו לי , אם יש דבר שאני מתחרטת שלא יכלתי להגיע לשדרות , באמת שבפורום פירגנו לקהל החם של שדרות , כן ירבו כמוהם .

שיקשוק

New member
התקפה?

משפטים כמו: "השורה שלנו נתנה הכי הרבה בכפיים ובשמח, וכל האולם שלח אלינו מבטים בודקים. היה ברור להם מיד שאנחנו לא משלהם, אבל אין ספק שסיקרנו אותם מאוד." ו- אולי היה לו כיף כי המקום הזה כולו שכונה והוא הרגיש בבית" זה מתנשא ואלטיסטי ומעצבן!

ו ר ד ב

New member
כולנו שכונה אחת גדולה

די לריב !!!!, כולנו פה למטרה משותפת והיא:עמיר בניון, אנחנו אוהבים את עמיר ומקבלים אותו כמו שהוא בלי נסיון לשנות אותו , מלבד זאת כולנו שכונה אחת גדולה אם תרצי או לא .

אי י ל ת

New member
שיקשוק המשוקשקת

נו נו נו. מה יש להגיד. קודם כל הייתי צריכה לקרוא את ההודעה שלך פעמיים, בשביל לנסות להבין מה את מנסה להגיד. גם עכשיו אני עוד לא בטוחה שהבנתי. האם זה בגלל שלא הצלחת לנסח את עצמיך או בגלל שגם לך עצמיך לא היה ברור מה בדיוק את רוצה לשדר לאומה? מי שקוראת לעצמה "שיקשוק" כניראה צריכה טלטלות, אז מצאת לך ממה להזדעזע. אני למשל, מזדעזעת כשאני שומעת על הורים שמתעללים בילדים שלהם, על אנשים שצריכים לגנוב כי אין להם מה לאכול וכו' וכו'. את מבינה, את הזעזועים שלי אני שומרת לעניינים קצת יותר ברומו של עולם. אבל כמו שאמרנו, את כניראה צריכה דרמות. אז.. מכיוון שהביקורת המזועזעת שלך התייחסה גם לדברים שאני כתבתי, תרשי לי לומר ש: כל החבורה שהיינו בהופעה ביחד - אנחנו מבכירי אוהבי המוסיקה של עמיר. אוהבים מספיק בשביל לסוע לראות אותו כל פעם בחור אחר. וגם ראינו הרבה הופעות שלו (וכשאני כותבת הרבה, אני מתכוונת להרבה), ואת יודעת, ככה אפשר לקבל פרספקטיבה דיי מעמיקה, כשאתה רואה את אותו הדבר במקומות שונים. וכמו שכתבתי - ההופעה היתה מקסימה, הקהל (המאוד מגוון) לא יצא מגידרו. כבר ראיתי מספיק הופעות של עמיר בהן הקהל היה הרבה יותר אקטיבי. בטח שאוהבים אותו, אחרת לא היו באים להופעה שלו, אבל כבר היו הופעות שראינו קהל הרבה יותר משתף פעולה, חם, קרוב. ונכון שעמיר לא הפסיק להחמיא לקהל, אבל לי הייתה תחושה שפשוט לא נעים לו מזה שנופלים עליהם קאסמים, אז הוא ככה קצת מפריז. כי כמו שאמרתי, היו קהלים יותר משובחים, שקיבלו פחות מחמאות. אין לי מושג בכמה הופעות היית, אבל אני מהמרת, בלי להכיר אותך, שהייתי ביותר הופעות ממך. הביקורת שלך עלינו דיי משעשעת. לידיעתך - מתוך החמישה שהיינו שם - אחת מדימונה, אחד ממצפה רמון ואחת במקור מבאר שבע. זה מספיק "דרומי" בשבילך? ומה זאת ההתנשאות הזאת שלך? את יודעת מי מתחבר לעמיר ומאיפה? את יודעת מה אנשים מרגישים ומתי? יש לך בכלל מושג איזה חוויות אנשים עוברים עם המוסיקה שלו? אם בשבילך הם חייבים להיות "דרומיים" בשביל להתחבר אליו, אז את כניראה עוד יותר שיטחית ממה שיוצא ממה שכתבת. וכניראה שגם לא התברכת בעודפי חוש הומור, אם לא הצלחת להבין את דקויות ההומור במה שנכתב. בקיצור, אם את רוצה להשתתף בפורום של אנשים שאוהבים את עמיר והמוסיקה שלו ומפרגנים לו - את מוזמנת. ואם כל מה שיש לך בראש זה להעביר ביקורת מתנשאת ולא עניינית על מה שנכתב כאן, אז תעשי חושבים עוד פעם. יום טוב.

איילת, כמו תמיד..כל מילה חקוקה בסלע

חמודה..שקשוק.. כמו שאיילת ציינה אין כאן שום דרמה או טלנובלה אז את יכולה לחפש במקומות אחרים(ערוץ ויוה למשל...) אני כתבתי שנהנתי מאוד בהופעה בשדרות, יותר מכל הופעה אחרת וכתבתי משהו בסגנון שהקהל ראה שבשורה שלישית יש כמה חוצנים.. ממש אבל ממש לא התכוונתי לצפונים מתנשאים כיון שאני בעצמי דרומית וגאה..פשוט מה שקרה הוא שכמה אנשים חביבים משדרות שאלו אותי מי אנחנו(=החברה של הפורום שהגיעו) אז הבנתי ששמו לב שיש כאן כאלו שהגיעו במיוחד וששרים איתו מילה במילה ועושים שמח וכו.. זהו! אז אין לך מה להתעצבן או להיפגע כי לא היתה כאן שום כוונה להרע או להתנשא.. את מוזמנת להכנס לפורום שלנו מדיי פעם ותביני בעצמך..תביני שכאן אנשים מכבדים ומתחברים אחד לשני בלי קשר לגיל, מקום מגורים, מין, דת.. אני מקווה שגם תרגישי את החום שנמצא כאן שבלי ספק קשור לזמר/אמן המקסים הזה.. מאחלת לך להידבק קצת בחום הזה בזמן שאנשים אחרים נדבקים בדברים קשים וכואבים שם בחוץ... יום טוב!

שיקשוק

New member
טוב...

קודם כל, אני מצטערת אם פגעתי בכן... בת אל- אני מקבלת את ההערות שלך, אני שמחה לגלות שטעיתי איילת- אני חושבת שאת צריכה לבדוק את עצמך ... מה זה "קהל יותר משובח" ומי שמך לאחרית על המחשבות שעוברות לעמיר בראש- היתכן, ואולי רק יתכן, שעמיר בניון מעדיף את הקהל שלו בהופעות א-ק-ו-ס-ט-י-ו-ת רגוע יותר? היתכן, והצעקות הנלהבות מפריעות לו? יכול להיות אולי שבגלל זה הוא נתן כמה ביצועים מוצלחים במיוחד כמו שאתן בעצמכן אמרתן? ואולי זאת הסיבה שהוא החמיא לקהל כל כך ולא בגלל שהם מסכנים שנופלים עליהם קסאמים? אגב, השוואה קצת מופרכת אבל בכל זאת... הביטלס בשלב מסויים הפסיקו להופיע כי הם לא יכלו לשמוע את עצמם מרוב הצעקות של המעריצים, הם הרגישו לא מסופקים כי מבחינתם הם יכלו להקריא ספר טלפונים בזמן ההופעה ואף אחד לא היה שם לב, זה רק הפריע ליצירה המוסיקלית ולא הוסיף... עמיר בניון רואה את עצמו כמוסיקאי שיוצר, בזמן ההופעה בשדרות יכולת להבחין בהנאה שלו ושל כל המלווים שלו ביצירה עצמה ובעיקר באילתור... בכל מקרה, תהנו בהופעה!

gala21

New member
שיקשוק היקרה ..

קראתי את מה שכתבת .. דרך אגב אני זו שכתבתי "שכונה" ותדעי שהכוונה לא היתה רעה אלא סופר- טובה . אפילו בכותרת כתבתי שדרות -ליגה לאומית... מאד נהנתי בהופעה הזו .. אחת מהטובות שנכחתי בהן. תאמיני לי שיקשוקית ..לא הייתה לאף אחת מאיתנו כוונה רעה ( ואני רוצה לחשוב שגם לך..) .. כאן בפורום אנחנו מאד משתדלים לתת "סקירה " של ההופעה לנותרים בבית. יכול להיות שחלק מהדברים נישמעו פוגעים לקוראים שאינם מכירים את ההיתנהלות הזו שלנו .. לגבי הקהל. .. אין מה לעשות.. היינו בהופעות עם קהל יותר משולהב.. אבל בעיניי זה לא גרע מההופעה. ולגבי עמיר .. אני לא שמעתי על אמן שלא נהנה מקהל חם . לסיכום .. התנצלותך התקבלה ( אצלי לפחות) .. מקווה שתבואי לבקר כאן עם שמחה בלב. גאלה.

אי י ל ת

New member
טוב שיקשוק

עכשיו כשאת כותבת באופן שקול ובהיר אני יכולה לענות לך מאותו המקום. בואי אני אגיד לך מיהו לדעתי "קהל משובח". ואני מזכירה שוב - אני אומרת את מה שאני אומרת מתוך זה שראיתי הופעות רבות, מאוד, של עמיר (יש פה כמה שאנשים שיודעים כמה, אני לא מסגירה את המספר בפומבי...). וגם - בהופעות אני תמיד יושבת קרוב לבמה, מה שמאפשר לעקוב אחר הלך הרוח של עמיר והנגנים. אז ככה. קודם כל את בטח יודעת שכל אומן, באשר הוא, זקוק לפידבק. כמה אתה תלוי באהבת הקהל זה כבר משהו אחר, אישי לכל אחד, אבל אין ויכוח לגבי הפידבק. "התצפיות" שלי בהופעות מראות שמה שהכי מורח את עמיר, זה שהקהל שר את השירים. יודע את המילים. כשהוא מרגיש שאפשר "לסמוך" על הקהל, הוא מפסיק לשיר ונותן לקהל לשיר לבד. ואז, יש לו את החיוכים הכי נימרחים והכי הרבה אור בעיניים. מה שהוא משדר, בעיני, זה את הפליאה שלו, כל פעם מחדש, שיושבים באולם אנשים שלא רק שבאו לשמוע אותו, אלא גם מכירים כל כך טוב את השירים שלו. בתחושה שלי, הוא ממש לא לוקח את זה כמובן מאליו. יצא לך לראות הופעות ב"צוותא"? שם מרגישים את זה הכי חזק. דבר שני, אלו מחיאות הכפיים והקריאות ביןהשירים. ואני מדגישה היטב, בין השירים. כשהקהל מוחא ומוחא בהתלהבות, זה גם מעלה לעמיר את החיוך הזה על הפנים. וזה פידבק נפלא. ורואים את זה על הפנים של חברי הלהקה גם. רואים שהם נהנים מזה. ויש גם כאלה שפוצחים איתו בדו-שיח בין השירים, והוא תמיד עונה להם, ויש את אלה שצועקים לו, שוב, בין השירים, "אוהבים אותך", והוא תמיד עונה - "אוהבים אותכם". הקהל של עמיר זה לא הקהל שצועק תוך כדי שהוא שר. זה מפריע לכל אדם להתרכז, לא רק לזמר על במה. את היית פעם בהופעה של עמיר שבה הקהל צעק תוך כדי השירים והפריע לו לשיר??? כי אני לא הייתי בהופעה כזאת. בהופעה בשדרות צעקנו "בראוו" ועוד איך, בין השירים. אפילו שרקנו בין השירים. נכון שאני לא יכולה לדעת מה בדיוק עובר לעמיר בראש. אני רק יכולה להסתכל עליו מהצד, ולראות מה גורם לו לחייך, להימרח, להיות מבסוט. וגם לראות מה מבאס אותו. מה למשל? כשבחורות עולות על הבמה במהלך ההופעה ומנסות לנשק אותו. הוא כמעט מתעלף, כל פעם מחדש, וזה לא רק מאז שנהייה אברך. גם לפני הכיפה אפשר היה לראות כמה זה מביך אותו ולא מתאים לו. לא צריך להיות פסיכולוג. רק להסתכל עליו, עדיף מקרוב, ולהרגיש אותו. זהו. את מוזמנת להופעה בזאפה - אנחנו נורא נחמדים, תכירי אותנו ופתאום יהיה לך אולי אפילו חשק להיות חלק מהחבורה הזאת גם. ודרך אגב - כמו ששמת לב כולם כאן בשמות שלהם, והספורים שעם כינוי, גם אותם אנחנו מכירים בשם. אז את מוזמנת לחתום בשמך גם, שלא נחשוב שייש לך, חלילה, משהו להסתיר.

שיקשוק

New member
אם כך...

כנו שאמרתי לא התכוונתי לפגוע, וכשבוחנים דברים צריך להביט על מכלול הדברים, אני עדיין חושבת שיש פטרוניות מסויימת לומר קהל משובח על קהל מסויים, בעיקר בהתחשב בעובדה שהרבה מהקהל לא היו בהרבה, אם בכלל, בהופעות של עמיר בניון (כולל אותי) בגלל הריחוק הג"ג והמחירים, לכן אני גם לא אגיע להופעה בזאפה למרות שמאוד הייתי רוצה, אבל אם ראיתי נכון 115 ש"ח ועוד הנסיעה זה יותר מידי בעבור סטודנטית עניה כמוני... אולי אני אראה אותו בפורום ב"ש... כמו שאני מכירה את עצמי אני לא עקבית בפורומים, ואני מצטערת אבל מעולם לא הגדרתי את עצמי כמעריצה של איש. עמיר בניון מוכשר בצורה יוצאת דופן בעיני, הכתיבה שלו מדהימה השירה שלו מהממת, אבל אני בטח לא מכירה אותו בכדי להעריץ אותו או אפילו לאהוב אותו כאדם. שמי ישאר חסוי, פשוט כי יש לי גם בלוג באתר ואני לא מעוניינת שאנשים שמכירים אותי ידעו זאת- וכולנו יודעים שהארץ קטנה מספיק בכדי שזה יקרה... שוב- תהנו בהופעה!

שקשוק!

מבחינתי, התקבלה התנצלותך.. כפי שאת רואה לא היו כאן כוונות רעות ב-כ-ל-ל!! אני גם סטודנטית באוניברסיטת בן גוריון ואולי אני אגיע לפורום.. אשמח לראותך שם.. לגבי ההערצה- אז כמו שעמיר אמר בשדרות לגבי משהו אחר: "התורה אסרה עלי..." אני בחורה דתיה וכל עניין ההערצת אדם מנוגדת לעקרונות על פיהם אני מנסה לחיות ועדיין יש בי הערכה עצומה לכתיבה וללחנים המדהימים של עמיר.. זה לא דבר פסול לדעתי להיות מחובר כ"כ למוסיקה כזאת מדהימה ולדבר על זה עם אחרים שמבינים.. ולגבי עניין הפורומים, אני לא תיארתי לעצמי בחיים שאני אכן אכתוב כאן יום אחד ושזה יעשה לי טוב והרבה זמן רק צפיתי מהצד ודיברתי עם אנשים באופן אישי אבל הפורום שלנו הוא באמתאחלה פורום שבעולם וכפי שכבר אמרו לך..איןכאן מסכות ומדברים על דברים עניניים אז שוב, את מוזמנת להכנס תמיד ולהנות, לפחות כמונו..

למעלה