אני מזועזעת!

אני מזועזעת!

לא ידעתי שצנזרו חלקים מהסדרה, עד שקראתי את השאלות והתשובות פה. אני לא מאמינה שהורידו לנו פרקים, יש מקום שאפשר למצוא את הפרקים החסרים? האם מדובר בפרקים שערוץ 6 הוריד או בפרקים שהחליטו לא לעשות ויש אותם רק בסדרת המנגה? אני נורא מאוכזבת עכשיו... >_<

Yoley

New member
בדיבוב העברי לא הורידו פרקים וכו'.

אז ככה: בתרגום העברי לא הורידו סצנות או פרקים, רק שינו לפעמים את הדיבובים של הדמויות אם זה נראה להם לא מתאים לילדים קטנים [מה שממש לא נכון! >_<] (לדוגמא, בפרק 66, ביפנית יוקיטו אומר לסאקורה שטויה הוא "מספר אחד" בשבילו, ובעברית הוא אומר שטויה הוא "חבר נפש" שלו.) אבל בגירסה האמריקקית באמת הורידו פרקים ועוותו את כל הסדרה. אפילו את השם שלה שינו ("cardcaptors"). אם אני לא טועה, צמצמו את זה כל כך, עד שבמקום 70 פרקים יצאו 50 פרקים.

Houndour

New member
חחח אתם מחמיאים לסדרה הזאת ../images/Emo79.gif

יש בה רק 21 פרקים.

Yoley

New member
מה? o_O

כנראה שזכרתי את מספר הפרקים שהורידו במקום את הפרקים שהשאירו...

Yoley

New member
אה, גם כל פעם ששאורן אומר בעברית

שהוא "מעריץ" את יוקיטו, זותומרת שהוא מאוהב בו ביפנית.

אני שמחה

לפחות אני יודעת שראיתי הכל.... אני תמימה מדי בשביל הדברים האלה! הנה חשבתי לתומי שבערוץ 6 לא ירמו אותי, הרי אני ליוויתי אותו מהיום הראשון לקיומו! גם כשהם שידרו בימי שבת בשעה 6:30 את סופרמן ומייטימאוס ו-woody the woodpacker אבל הנה! במלוא 18 שנים לגילי אני מגלה כי חייתי בשקר. לפחות בזכותכם אני יודעת שמדובר רק בשקר קטן ^-^ תודה לכולכם על שעזרם לי ברגע מצוקה קשה -_^'''' קור.

ff5

New member
כנ"ל../images/Emo73.gif.

השאלה הראשונה ששאלתי פה היתה מה צינזרו^_^. ד"א - רק בגללה הגעתי לפה^.^.

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifדווקא נראה לי שכן הורידו גם

בעיברית נגיד לי יש במחשב קטע מתוך הסידרה של סאקורה שלא ראיתי אצלנו ושמה מראים ששאורן מאוהב ביוקי או שאוליי לא ראיתי את זה...

נראה לי מוזר!!

שאורן מאוהב ביוקיטו?! ואז בסאקורה? מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? חשבתי שהוא בסך הכל חיבב אותו בתור... אולי אדם סמכותי? או ידיד נפש? אבל "מאוהב" זו רק אני או שהפרזת הרגשות בסדרות האנימה היא גדולה מדי?

ff5

New member
האמת,|אוט|

שנראה לי שבאמת, הפרזת הרגשות באנימות היא גדולה מדיי.

Houndour

New member
הי, מר מתקן שגיאות אוטומטי, ../images/Emo79.gif

אתה אמור לדעת ש-הפרזה- היא אף פעם לא -גדולה מדי- מעצם הגדרתה.. מה זה "הפרזת הרגשות באנימות היא גדולה מדיי"? מה בדיוק אומר המשפט הלא-תקין הזה? שבאנימות נוהגים להפגין רגשות אהבה חזקים? הריני לבשר לך שגם בסדרות שהן לא אנימה אנשים מסוגלים לאהוב מאוד. או שאוליי אתה מתכוון שנוהגים להפגין מגוון רחב של רגשות: אהבה, אושר, חשש, קנאה וכו'? יש את זה בכל מקום, לא רק באנימות.. אז למה באמת הכוונה ברצף המלים התמוה הזה? האמת, ששאורן היה מאוהב ביוקי, יואה מאוהב בקלואו, טומויו מאוהבת בסאקורה, ויוקיטו מאוהב בטויה וכנראה גם להפך. ובדיוק מהסבה הזאת צנזרו את כל האהבות האלה, כי ידעו שיהיו אנשים שיהיה קשה להם להאמין שזה נכון, ושיטענו ש"הפרזרת הרגשות באנימה גדולה מדי". זו האמת.

ff5

New member
../images/Emo51.gif, מר יודע הכל../images/Emo9.gif../images/Emo73.gif.

לומדים מטעויות
.

BaBy AnImE

New member
אני יגיד לך למה הוא חושב

שהפגנת הרגשות באנימה הם מופרזים- כי הוא מרגיש אותו הדבר כלפי כולם-כלום.

למעלה