אני מזדקן

אני מזדקן ../images/Emo4.gif

כשמפסיקים לספור את הקמטים ליד העיניים, כשמתחילים לדאוג למה שיקרה בעוד 5 שנים, כשמרגישים שהנעורים מתחילים להגמר, כשנכנסים להתקף פאניקה לקראת יום ההולדת... ...זה סימן שמתחילים להזדקן
בעוד יומיים אני מתקשש ל-22 - אמא'להההההההההההה...

מיכל25אב

New member
22?????אתה עושה צחוק?.?

זה קשיש???שאני אביא לך הליכון? הספקת הרבה ,ידידי,-ויש לך הרבה השגים לזקוף לזכותך...אז תרגיע,וותהנה ושיהיה לך יומולדת שמח. הלוואי שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה...

Le Fay

New member
פששששיו... מזל טוב, קשישא!

כרגע פחות טוב לך מאשר לפני חמש שנים? לא נראה לי. עכשיו עשה אקסטרפולציה... וקח מילה שלי: זה רק משתפר בהמשך

נדודי

New member
../images/Emo20.gifמזל טוב לייזר

ממש זקן, אתה מוזמן לדיור מוגן לקשישים שלנו. מכירה את ההרגשה ומזדהה, זה כנראה הגיל..

חי אדר

New member
עניין של מבט

החיים עוד לפניך. 22 זה רק שלב התחלה כבר להרגיש סימני זקנה לא נראה לי סביר. לחשוב מה יקרה לא מוסיף ולא מעלה דבר מוטב לחיות את הרגע ולמצות את הכל על הצד הטוב ביותר. אולי עברת כברת דרך ארוכה אשר מטבע הדברים שוחקת, אך בו בעת היא גם מחשלת. זה אולי עניין של איך מסתכלים על זה. בכל אופן מאחל לך הרבה מזל טוב לקראת יום ההולדת ותמצא נחת בכל עמלך באווירה צעירה ורעננה.

greywolf

New member
../images/Emo49.gif

ואתה רק מתקרב לגיל שמתחילים להנות בו מהחיים! (התרשמתי לחיוב מהפורום)

Le Fay

New member
זאב, זאב? יופי שהתרשמת לחיוב

ו
על הכניסה השקטה.

koRn18

New member
יומולדת שמח!../images/Emo151.gif

22 זה לא זקן. ורחוק עדין מהקמטים!!! יומולדת שמח ואחלה שנה!

לך תזדקן! ../images/Emo123.gif

22 זה זקן ? אתה כבר מרגיש שהנעורים מתחילים להיגמר ????? חכה חכה לגיל 25 ...

פילומלה

New member
../images/Emo151.gifאתה לא רציני

מזל טוב והרבה אהבה, (כי אהבה זה הדבר הכי חשוב בחיים)!

יש שיר של עברי לידר

שאומר עוד תגלה שהעולם רגיל, שהקירות שלו מחור שאפשר לראות הכל עניין של גיל, אם שלושים כבר לא נראה לך רחוק... אז שיהיה במזל טוב

avidadon

New member
בקושי עברת 20% מחייך, וכבר פאניקה?

יש לך עוד זמן להתקשש, בנתיים נגב את החלב משפתיך ולך לישון!

R a c h e

New member
../images/Emo49.gifוהמון../images/Emo24.gifו-../images/Emo23.gif

אתה מזדקן? לא נורא, אתה הולך ומשתבח עם הזמן.... אזה מה לאחל לך? שיהיו לך המוווון ימים יפים ופוריים, שתצליח לממש את מה שאתה חולם לעשות, שתמיד תהיה מוקף בחברים ובאהבה, שיהיה לך תמיד מעניין, ואם צריך שתהיה גם שלווה. אוהבתותך רחל <תפוז לא מאפשרים לי להכניס אייקונים כאוות נפשי....>

rizzo

New member
מזל טוב מזל טוב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ועוד המון ברכות ואיחולים ומזל טובים!
(בשתי הלחיים, הנשיקות!)

למעלה