אני מותשת

מה לעזאזל זה חורש סובזי??

פרויז1

New member
מאכל פרסי שכולם נוהים לאכול אותו.

מכיל הרבה ירק, לימונים פרסיים (קטנים וחמוצים), אשתי שמה חצי סיר בשר בגלל האינדיאנים של אור ואהבה תמיד ששלחה אותם לעיר, וזה מעדן.
האמת? בלי להעליב אף פרסי : שם אז היינו אוכלים סיראבּי - זה מעדן מעדן שלא אכלתי משהו שדומה לו.
ועוד : הבשרים שם אז היו באמת אורגניים אורגניים שגדלו בטבע בלי שום התערבות מדעית כמו הורמונים, ריסוסים כלום !!!.

יאמי !

פרויז1

New member
סבתה שלך - כנראה שמתקרבת למאכל האותנטי.

טוב, בכל זאת יש עליה השפעות זרות ושליליות, למרות שהיא סבתה שלך. בטח 50 שנה בארץ.

Nachmanides

New member
אני מקווה שלא מדובר ב"נידנודים", אשר מטרתם

הסמויה היא יזמה מינית מצידו, כלפיך

אגב, מה עם לימודים ?
nanny אינו מקצוע לחיים, אפילו אם הוקסמת מן הסרט "צלילי המוסיקה" (ג'ולי אנדריוס).
אמנם אירופה גדושה מובטלים אקדמאיים, אולם, בכל זאת, השכלה אקדמאית היא דרישה כמעט בסיסית בימינו

מילא שאתה ציניקן מעצבן בנושאים אחרים

כאן זה פשוט לא במקום וגועלי. תתחיל ללמוד שאם אין לך משהו נחמד להגיד פשוט תשתוק! לפעמים עדיף לא להגיד כלום ושיחשבו עליך משהו מאשר להגיד ולהוכיח שזה נכון.
לראות את התגובה שלך הזו על הבוקר זה פשוט גועל

Nachmanides

New member
אוי, את פוסלת במומך, וחבל.

כל עוד שתקת - יכולת ליהנות מן הספק.
כעת, כשפערת את לועך - פיזרת את ספקותינו...

משעמם לך בחיים?

אני מבינה כשאתה תוקף ומתנגד על דברים של מיסטיקה. ניחה. אבל בחייאת. גם ברמה האישית? לא ביקשתי תמיכה ממך. אבל אם אין לך משהו נחמד להגיד במצב הזה פשוט אל תגיד.
טיפת רגישות אין בך!?

Nachmanides

New member
אין לי עוד רצון להשחית מילי על אזניך הערלות,

לכן דברי מכוונים אל אלה התמהים על השתלחותך

טענת כי המעביד שלך מקשה עליך.
הגבתי בתום לב בהעלאת השערה כי יש לו אולי תכניות פסולות - ענין אשר לחלוטין לא הטיל בך דופי כלשהו, וגם הבעתי תקווה כי תפני ללמודים גבוהים.
מכאן ואילך לא מובן מה אירע לך, אך זה לא משנה, כי פג עניני המועט בך.
היי לי בריאה...

סנופית ונערה

הכוונה הייתה טובה אם כי הביצוע היה קצת פחות...
אבל אנו לא מדברים לגופו של אדם

Nachmanides

New member
הדבר המאוס עלי מכל בעולם הוא

בגירים גסי-רוח (ואינני מתכוון אליך, פרויז1)...

למעלה