אני מותשת

אני מותשת../images/Emo122.gif

היום משעה 10:30 עד שעה 18:00 הייתי בשבט שלי ב'יום טיפוח שבט'
הגדוד שלי היה אחראי על- לצייר דמקה אנושית על המדרכה, לצייר את המשחק 'סולמות ונחשים' על הדלת זכוכית של השבט, לצייר קלס (ליד הדמקה) ולשתול צמחים שקיבלנו מקק"ל. חוץ מכל הדברים האלה גם עזרנו לשאר הגדודים לצייר על המבנה ולצבוע שמש גדולה כזו. השבט שלנו נראה כזה טוב עכשיו
(נתעלם מהעובדה שעכשיו צריך לעשות יום עבודה כדי לנקות את כל הבלאגן שנהיה) גדוד ח' התחיל (לא סיים) להכין תורן, ולפי השרטוטים שראיתי הם עושים תורן בצורת שעון(
) וברחבת מסדרים עשו משטח בטון שיציירו עליו את סמל הצופים
הקארוון שלנו צבוע וכל דלת צבועה בצבע אחר וכמו שאמרתי המבנה הגדול מצוייר בכל מיני ציורים. כששתלנו את הצמחים אז כל ילד נתן לעץ שהוא שתל שם
ולעץ הראשון אני קראתי -הדר-
ושמנו ליד כל עץ שלט עם השם שלו
אוף אבל אני מזה מעוצבנת על הקורסניקים
הם היו אחראיים לעשות משהו עם השער, ומה הם עשו במשך ה-8 שעות האלו
עשו שלט פצפון שכתוב עליו "שבט הדר" והמדריכה שלהם צבעה חלק מהקראוון לבד
סטלנים

תתאוששי!! חח

אצלינו החמשושים דווקא כן היו עובדים (אם זה היה אצלינו בשבט....) חחחחחחחחחח בלה בלה בלעעעע מה חדש?

פרה גאה

New member
דווקא אנחנו עושים די הרבה...

היינו אחראים על קטעי קישור ובאנו לימי עבודה .. היתה לנו ישיבה עם השכב"ג ואנחנו גם עושים את הפורימון... יחסית לשבטים אחרים זה די הרבה

אממממ זה לא נכון אור

אנחנו עושים את רב הטקסים(שואה, רבין...) וביום דרגות אנחנו עושים את התחנות ואת הכתובות אש ובמח"ץ החמשושים עושים את כל העבודות המעצבנות - פני שטח מיץ מנים....

אצלינו קורס בהחלט נחשב סטלן...

הקורס בשבט שלי סה"כ עוזר לשכב"ג בימי עבודה של הפורימון ובפורימון הוא אחראי יחד עם השכב"ג על כל התחנות ויש קיוסק קורס. ובסוף כל פורימון השכב"ג מפיל את הקורס למים של 'הפל את המדריך' (='בתולת ים'
נועה). וזה מים שנמצאים שם כל היום מלאים בבוץ- ומתביעים אותם ולא נותנים להם להרים את הראש. אני, למזלי, לא הייתי בפורימון שנה שעברה עד הסוף אז ניצלתי

Alexis14

New member
ציונים והנוע"ל אצלי בכיתה...../images/Emo113.gif

...או במילים אחרות - היום שלי! במדעים קיבלתי 84, טוב חפיף...
יש לי ילדה מזה חרשנית איתי במדעים שקיבלה את הציון הכי גבוה בשכבה - 99 - והיא בוכה על הנקודה הזאת... בשיעור חברה באו אלינו שני אנשים מהנוער העובד והלומד ועשו לנו איזו פעילות מפגרת עם שירים שצריך לצייר את מי שכתב את השיר (?) וכל הזמן ניסיתי לשכנע את חברה שלי שנתחיל לעשות מורל לצופים אבל היא סרבה...
גם תהיתי למה הם באים לפה כי אין קן במבשרת בכלל וגם הם לא אמרו שומדבר כמו 'תצטרפו אלינו!' או משו כזה... פשוט באו, עשו פעילות מפגרת והלכו...
טוב אולי ם לא רוצים אותנו בנוע"ל כי לגמרי עשינו להם בלגנים וצרות...
באתי לשיעור אמנות של כיתה אחרת שיש שמה כמה חברים שלי וסתם עזרתי לידיד שלי לעשות משו בגבס, סתם היה משעשע הוא כל הזמן ירד על מישהו שם בקטילות קורעות... וזייהו!

גדול...../images/Emo13.gif!!

גם החמשושים שלנו סטלנים... אבל מה את רוצה "חמשוש" זו מילה נירדפת ל"סטלן"....
ובאמת כל הכבוד על ההשקעה... גם לשבט שלנו לא יזיק יום כזה למרות שאנחנו דואגים כל הזמן לסדר אותו ולידאוד שהוא יראה טוב.... יש לנו כל שבוע יום עבודה, וכל שבועיים יש מיפעל שיכבתי - ששיכבה אחת בונה שער, השנייה תורן, והשלישית חזות. אנחנו כבר עשינו שער ותורן מה זה יפים... והשבוע אנחנו אחראים על החלק הסטלני "חזות"...
נועה. נ.ב אתמול היה לנו יום צופה לשכב"ג, היה מה זה שווה!!! אני אספר על זה בהודעה אחרת....
נועה.

אמת../images/Emo70.gif היה כזה כיף.... ../images/Emo26.gif

אז מה היה? לכולנו לא היה בא על היום צופה הזה בגרוש... ועוד לקום בישבילו ב10:00 בבוקר? כולם באו מקטרים ומבואסים והיתחלקנו לשלוש קבוצות כל קבוצה הייתה עם מרכז צעיר אחר וכל קבוצה הייתה יחידה אחרת (לפי המרכז שהיה איתה). הייתה סיירת מטכ"ל שלדג ואנחנו היינו שייטת 13, וקילבנו תגים שלהם והכל... כבר אז התחלנו להבין שלא הולך להיות כ"כ משעמם... כל קבוצה קיבלה מפה של אזור עם 7 תחנות מה-זה רחוקות אחת מהשנייה שהיה צריך לעבור בכל אחת, לבצע את המשימה הכי טוב ולקבל דרגה - וכל זה כמה שיותר מהר... ואז כבר התחיל להיות כיף!!! רצנו כמו בכל אזור כמו משוגעים מתחנה לתחנה והתחנות היו - לעבור בטרזן מול "ביצה" ענקית... וכדי ליבנות אותו היינו חייבת להיכנס פנימה... איייכס! וילד אחד עבר נפל פנימה ונתן מה-זה שפריץ על כולנו...
!, תחנה אחרת הייתה להיסתוות או איך שלא אומרים את זה... מילאנו את עצמנו בבוץ, ובעלים... היה ממש מצחיק! תחנה כיפית הייתה ליבנות "שולחן חול" (דגם תלת-מימדי בחול) של איזה אזור בארץ, הייתה תחנה של ליבנות בליסטראות ועוד כמה... היו סה"כ 7. הקבוצה של מטכל היו הכי חיות...! היו שם כל השמיניסטים הסוסים והיה די ברור שהם ינצחו... בקיצור - היה צריך לחזור למצודה (הנק' מוצא) ב-1 אנחנו חוזרים כמה דקות קודם וקולטים את מטכל כבר על הגג של המיבצר, מרוצים מעצמם עד הגג... היתבאסנו קצת אבל עלינו לגג השני והיתחלנו מילחמת אבנים והיה ממש כיף... ואז באיחור של איזה שעתיים באו של שלדג הלוזרים האלו...
ירדנו למטה ואז הקריאו את המקומות... כולנו אמרנו שיהיה ממש טוב אם מטכל השוויצרים האלו לא ייזכו ובסוף: במקום השלישי - מטכ"ל!!! כן!!! אולי הם חיות ועברו מהר מתחנה לתחנה, אבל הם היו כל-כך גרועים בכל התחנות ולא הצליחו לעשות כלום...
במקום השני - שלדג!!! ובראשון - שייטת 13!!! ייייש!!!!! איזה כיף!!!! וחזרנו הבייתה שמחים ומרוצים...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ש-----י------י------ט-------ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נועה.

נשמע מעייף../images/Emo13.gif חחחחחחחח

אני שמחה שנהנית
הדיוק בישיבת שכב"ג האחרונה שהייתה לנו אז אחד הבנים בשכבה שלי (שכבר עכשיו מתחיל להתלהב מהצבא) לקח לי את היומן שלי (שקיבלתי מהצופים
) והחיל לרשום לי את כל היחידות הקרביות בצבא וכמה אנשים יש שם... משועמם... מטכל- 262 שייטת 13- מוזר... הוא לא רשם... שלדג- 5101 חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה