אני מוצאת לי שעות

אני מוצאת לי שעות

לכתוב בפורום בקיצור ולעניין ומה שאני רוצה להגיד בעצם הכוונה הייתה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח יותר לכלום חשבתי על זה לעומק ביני לבין עצמי והיום לא עבדתי ולא עשיתי כלום ממש בזבוז של יום שבוזבז בעיקר על שינה שינה ושינה אני שוקלת לוותר על ימי חופש עד גיל 40 וזהו כדאי שאני אפסיק לכתוב עכשיו עוד שטיות כי בסוף אני יאלץ את עצמי לאשפז אותי לטיפול נפשי ולבקש עזרה מסופרמן ומשעמם לי יש פה משהו ????????

GS2003

New member
אני פה....

ואת מה שעשית היום, אני עושה כל יום. מה לעשות ? אני מ\עדיין מלש"ב מסריח. עוד שלושה שבועות לקאנטרי קלאב ! אז למה את ערה בשעה הזאת בכלל ??? כדאי שתלכי לישון...

GS2003

New member
הידעת ??

מייסדה של ממלכת בבל החדשה היה נבו-פלאסר (606-626 לפנה"ס), אך גדולתה של ממלכה זו החלה למעשה בעליתו למלוכה של בנו, נבוכדנאצר השני. אחרי שאשור הובסה סופית, המשיך נבוכדנאצר במלחמה לכיבושן המלא של סוריה וארץ ישראל ולדחיקת רגליה של מצרים מהאזורים שנטלה לעצמה בזמן חולשתה של אשור. מרתק הא ?! רוצה עוד חומר מעניין כמו זה ?? יש עוד הרבה כרכים לאינציקלופדיה...

GS2003

New member
הפחדתי אותך ?

אני אפסיק לצטט מהאינציקלופדיה...מבטיח.

אממממממממ

אם אנהי מתאשפזת בסוף אתה בא איתי כדאי שלא יהיה משעמם ואפשר לצרף גם את באקס באני וגופי ובשבילי את ליאור מילר ולך את מורן איזנשקוט אתה לאתאשפז ? ? ולשנינו יחד את סופרמן(מהיר יותר מכדור פלדה )חחחחחחחח ואני הולכת לישון אנציקלופציה הרדימה לי את העפעפיים

GS2003

New member
קבענו ! מתי הולכים ?

יש לך כבר סמים מועדפים באישפוז או שזאת פעם ראשונה שלך ?

tygger

New member
אתה רואה,

מישהו פה ביום חופש, ולא אומר כלום... אחר כך מתפלאים למה משעמם להם.

MAX D

New member
אנחנו הצענו כמה פעמים

אני לא מציע יותר- שיתחילו להציע לי

tygger

New member
רגע, על איזה הצעות אנחנו מדברים?

בכל זאת יש פה כמה מתחת לגיל 18 בפורום...

MAX D

New member
נו.....

אני לא זוכר שאמרו לי שאסור לדבר על זה
ווירטואלית מותר הכול

למעלה