אני "מופתע" מאנשי השמאל.

TOMASS The Best

New member
אני "מופתע" מאנשי השמאל.

אתם שאומרים על עצמכם שאתם אנשים הומנים וסובלניים, יכולים להיות סובלניים כלפיי כל העולם אבל רק לא עם האנשים שמוצאים מבתיהם, שמפרקים את הקהילות היפות שהם בנו להם שם, שמאבדים מקום עבודה חלקם, שעוזבים את האדמה שהם כ"כ אוהבים, דווקא כלפיהם אתם לא יכולים לגלות סימפטיה? ועכשיו כמובן יענו בתשובות כמו: "אני לא יגלה סימפטיה כלפיי מי שמכים חיילים ורוצחים ערבים". כמובן שתמיד קל לכם לעשות הכללה שזה נוח לכם, צביעות, שמחבלים באו והתפוצצו (ועוד יתפוצצו) לא עשיתם הכללה ואמרתם שכל הערבים מחבלים ורוצחים. חבל שאתם לא אנשים הגונים...

deandean

New member
אין לי סבלנות

כלפי פושעים, שפוגעים בצה"ל הקדוש. כל מי, שיצא לפני הפינוי הכפוי- כל הכבוד לו (למרות שאני שמאלני ונגד התנחלויות וכיבוש).

מגורש

New member
יהודי

מי שמדבר ככה מקומו עם הבוגדים הגדולים.זה התודה שמגיע לאנשים שהיו החומת מגן האנושית כדי שהתל אביבים ישנו טוב בלילה

deandean

New member
אני ממש לא תל אביבי

וחומת מגן היו החללים המסכנים שנרצחו בגללכם.

מגורש

New member
יהודי

אחי נפל בחומת מגן ואתה יודע בגלל מי? אלה שיושבים בקבינט הביטחוני ומחליטים לשלוח חיילים ולא מסוקים.וזה בטח מזיז לך הרבה אה?

deandean

New member
בן דוד שלי נרצח בזמן הגנה על נצרים

והוא היה שם בגלל המתנחלים.

TOMASS The Best

New member
ואני מכיר 2 שמתו ברמת הגולן במלחמת

יום כיפור, אז עכשיו המשפחות שלהן ידרשו לסגת מהרמה? זה לא הולך ככה עם התבוסתנות הזאת

GeorgeChip

New member
השוואה מפגרת.

לעזוב את רמת הגולן תהיה פגיעה רצינית מבחינה בטחונית. סוריה והחזיבללה קצת יותר מסוכנים מהפלאסטינאים. ברמת הגולן אין כיבוש על עם זר, והמדינה לא מבזבזת הרבה על הוצאות ביטוחוניות שם. הרמה סופחה למדינת ישראל, ועזה בשלמותה לא. אין לנו מה לחפש בעזה, עשינו טובה למצרים בכך שכבשנו שם, ואנחנו מצטערים על זה עד היום.

TOMASS The Best

New member
פתאום שיקולים ביטחוניים, גם לצאת

מרצועת עזה לא יתרום לביטחון תהייה בטוח, כמו אחרי שצה"ל יצא מדרום לבנון (הוא היה צריך לצאת וטוב שעשה את זה אבל למה עם הזנב בין הרגליים) החיזבאללה הפסיק להפגיז וחיילים ואזרחים הפסיקו להיהרג נכון?

Cornflakes

New member
וואלה?

לחומת מגן, להזכירך, יצאנו בעקבות הפיגוע בנתניה. עכשיו תתנצל.

האנשים שהיו ה"חומת מגן"

הם החייילים שהיו צריכים למות ולהירצח בשביל שאתה (אם אתה מתנחל) וחבריך המתנחלים תוכלו לישון בשקט בלילה!

GD5

New member
לא ידעתי שחומת מגן נועד רק כדי להגן

על ההתנחלויות. אתה אומר שטויות. צה"ל יצא לחומת מגן כדי לסכל פיגועים לא רק בהתנחלויות אלא גם בתוך הקו הירוק.

deandean

New member
הם בודדים ויקבלו את המגיע להם

לעומתם יש מאות ואלפי פורעים ופושעים בהתנחלויות ובימין הקיצוני.

deandean

New member
נכון

אבל הם גם לא זורקים חפצים על חיילים, לא שופכים חומרים כימיים על חיילים, לא באים עם תלאי על החולצה ולא דוקרים חיילים.

Rotema3

New member
בולשיט!

מאות ואלפי פורעי חוק בימין הקיצוני? אתה בסדר? איזו הגזמה מטופשת. חוץ מזה, לידעתכם מפגינים שמאלנים בגדר בין כל שאר הפעולות שעשו ותכננו נגד צה"ל {שמשום מה אף אחד לא שומע עליהם כשזה מגיע לשמאל} תכננו לשתף פעןלה עם ערבים ולרצוח חיילים, היו 70 כאלו. ויש עוד המון.

deandean

New member
הגזמה?

יותר ממאה עצורים בכפר דרום, התנחלות שלמה שהתפנתה עם תלאי על בגדיה... אלו הם הקבוצות הגדולות בנוסף יש יותר מדי בודדים. ידוי לי על ההתפרעות של שמאל קיצוני בגדר, וכמו כל פושע גם הם צריכים להכלא, אבל אל תמצאי שטויות הם לא תכננו לרצוח חיילים.

Rotema3

New member
כן.

"לעומתם יש מאות ואלפי פורעים ופושעים בהתנחלויות ובימין הקיצוני". מאות ואלפי? בשביל מה ההגזמה? בשביל מה?. הרי ידוע שבכל אוכלסיה, בכל קבוצת אנשים יש קצוניים. העיקר כזה מגיע לחיילים, שמאלנים, שוטרים וכל אדם אחר קצוני ופורע חוק בקושי שומעים על זה. אגב, אני לא ממציאה-אני שמעתי על זה, אין לי אף רצון סתם לצור פרובקציות.

למעלה