אני מוסר כלב לאימוץ.

אני מוסר כלב לאימוץ.

שלום לכולם.אני יוצא לחו"ל לתקופה ארוכה,ובצער רב,אני מוסר את "כתם",כלבה כנענית מקסימה,מחוסנת,מעוקרת ומטופלת היטב.בת 4.5.למשפחה טובה ואוהבת.פרטים בטלפון 0528337879.

ANZ1

New member
גם את הילדים שלך אתה מוסר לאימוץ כי אתה נוסע לחול ?

כלב כמו שאר חברי המשפחה נוסע ביחד עם המשפחה,
גם אם עוברים דירה,
אתה כותב את זה כאילו זאת סיבה לגיטימית והיא לא,
בעבר היה מסובך להעביר כלבים לחול, ולחלק מהמדינות זה היה כמעט בלתי אפשרי,
היום זה פשוט וקל.

אתה חוצפן ובושה לפורום!

אני לא צריך שתטיף לי מה ואיך לעשות,ואל תכניס את הילדים שלי לעניין!!! וזאת לאחר שבחנתי בכובד ראש את כל האפשרויות שהיו לי.אני עובר במספר מדינות,כאשר בכל מדינה יש הסגר של כמעט חודש לכלב!!! האם זה לא עונש וכאב מספיק לכלב???

ANZ1

New member
באיזה מדינה יש הסגר של חודש ?

בארצות הברית , קנדה, אירופה, בריטניה, המזרח הרחוק, המזרח הקרוב, אפריקה אין הסגר בכלל,
באוסטרליה וניו זילנד יש הסגר של 10 ימים במקסימום,
וגם זה אם לא קיבלת פטור (לא מסובך להביא אישור של צורך אישי ככלב סיוע),
או שהכלב לא שהה 10 ימים במדינה פטורה,
כך שאם מישהו טס נגיד מישראל ליפן לתקופה ואז לאוסטרליה ואז לניו זילנד,
הכלב לא צריך להיות יום אחד בהסגר.
באיזה שורה של מדינות יש הסגר של חודש ?

ANZ1

New member
רק תיקון קטן אם מישהו אחר יקרא את השרשור

יש פטור מהסגר לכלבים בכניסה לאוסטרליה או ניו זילנד,
רק מ2 המדינות האלו ומאיי נורפולק ,
כך שאם מישהו טס אליהם ועובר בן המדינות , יש רק פעם אחת בכניסה הסגר של 10 ימים, והמעבר בינהן חופשי,
אלא אם קיבלת אישור להסגר ביתי אם מביאים אישור שהכלב הוא כלב טיפולי ואז אין צורך בהסגר בכלביה.

אתה בעצמך בושה לפורום כלבים

מרבית הגולשים פה אם לא כולם יש לפחות
אחד/אחת או יותר .

לא מכירה אותך ולא יודעת מה השיקולים שלך.

אתה רק תשבור את ליבה של כתם ה

תעמיס על מתנדבים ומכלאות במדינה הקטנה .הבעיה שאין די מאמצים .
הצעה תפנה את כלבתך למשפחה המורחבת שלך.
זה לא פורום למסירת כלבים
ניתנת הבטחה מראש גם אם לא התכונת לחיי הכלב/ה לא -פחות .
נורית

שירן ל11

New member
זאת האמת המרה, אתה שובר לה את הלב

כל נטישה היא טראומה לכל החיים. לאן אתה עובר?
אתה חושב שאנשים רק מחכים לכלבים בוגרים ומעורבים שימסרו לאימוץ? סביר שהגורל שלה יהיה לגמור את החיים במכלאה בכלוב בודדה. גם אם תמצא בית, הם יכולים לנטוש אותה כי יהיו לה בעיות התנהגות בעקבות הטראומה.
אז תחשוב טוב אם זה מגיע לה.

אתה לא יכול להחליט לו מהי סיבה לגיטימית ומה לא

הוא בכלל לא חייב לשתף בסיבה.
אם הוא מרגיש שהכלבה תהפוך לנטל בנסיעה הזו - אז בהחלט הוא יכול למסור לאימוץ.
וכלב זה לא ילד. אפילו לא קרוב לזה.
כלב זו חיה מדהימה שגרה עם בני הבית. בשום אופן היא לא אחת מהילדים.

שירן ל11

New member
הוא יכול על פי חוק, אבל זה ממש לא ראוי ופוגע בכלב מאד

כלבים הם בני בית לכל דבר. הם לעולם! לא ינטשו את המשפחה שלהם, וילכו אחריהם עד קצה העולם. כלבים שומרים עלינו במשטרה, בצבא, הם עיניים לעיוורים ומקריבים את כל חייהם עבורינו. ואיך אנחנו גומלים להם? גם אם כלב הוא לא ילד- הוא נשמה טהורה שאוהבת בלי סוף. הם לא מקשים הרבה... רק קצת יחס ואהבה ונאמנות.

בגלל זה הוא מחפש בדבילה משפחה טובה

ולא זורק אותה באיזו כלביה.
כלבים אוהבים מאד טת הבילים דלהם אבל כל מי שאימץ או קנה כלב בוגר מנשפחה יכול להעיד שמהר מאד הכלב לומד לאהוב את המשפחה החדשה שלו.
כלבי נחיה נם כלבים שנמסרים בגיל של שנה ומעלה לאחר שחיו במשפחה אומנת ונקשרו אליה.
ואז הם לומדים להיקשר לאדם אחר.

ANZ1

New member
אניאורחת היא טרולית אין צורך להגיב לה

לא משנה מה תכתבי,
היא תכתוב הפוך
היא נכנסת לכל מני פורומים, רואה מה כולם חושבים ואז כותבת הפוך, ורק מנסה לריב עם כולם
תתעלמי ממנה
לא ברור למה יש אנשים כאלו בעולם, וגם לא ברור למה לא חוסמים אותה, אבל זה המצב.

מה שכתבת זה על גבול הוצאת דיבה

"אניאורחת" לא חושבת כמוך בנושא בע"ח. זכותי המלאה לכתוב מה דעתי וזכותך להסכים/לא להסכים/להתעלם/להתמודד עם טענות
אבל יש אנשים שצריכים להבין שלא כל העולם צריך לענות "אמן" על מה שהם חושבים ומאמינים בו

KallaGLP

New member
אני מבקשת לא לכנות גולשים בפורום בכינויים כמו טרול

רק כי הם חושבים אחרת ממך או ממני. זכותה לחשוב אחרת וזכותה לבטא את דעתה וזכותנו לא להסכים, אבל אין מקום להתלהמות בפורום.

marx04

New member
אניאורחת היא כותבת ותיקה בפורום

שלום לך ANZ1,

אניאורחת היא כותבת ותיקה בפורום, ויש לה זכות מלאה לכתוב את דעתה, כמו לכל גולש אחר.
רצוי מאד שלא לכנות גולשים אחרים בכינויים, גם אם דעותיהם הפוכות לשלך.
יש לשמור על תרבות הדיבור בפורום, ולכבד כל גולש, תהא דעתו אשר תהא.

בברכה,

אורי.

כלב וילד וכל יונק אחר שווים הם, כשם שהילד הוא בעח כך גם הכלב

הוא בעח.
מי שלא יכול לדאוג לכלב עד סוף ימי חייו שלא יאמץ כלב מלכתחילה, זה לא גרביים שנמאס אז זורקים לפח.

לאנשים כאילו אסור לגדל כלום אפילו לא עציץ.

KallaGLP

New member
הואבהחלט יכול לבטא את דעתו לגבי מהי סיבה לגיטימית או לא

בעיניו, כל עוד זה נעשה בסגנון נאות.

KallaGLP

New member
חברים, אני מבקשת לשמור על סגנון דיון נאות ומכובד!

הודעות מתלהמות נוספות שיורדות לגופם של גולשים יימחקו מיד. אפשר להסביר את דעתכם בצורה מכובדת וגם אם יש ביקורת ניתן לבטא אותה בצורה מנומסת ותרבותית. צורת פנייה מתלהמת לא תורמת בכלום, היא רק מכניסה את השואל למגננה וגורמת לו להתנגד אוטומטית לכל מה שמנסים להסביר לו, כך שזה בכל מקרה לא יעיל, שלא לדבר על מנוגד למדיניות תפוז והפורום.
באשר לנושא השרשור - אני באמת חושבת שכדאי לבדוק את האפשרות לקחת איתך את הכלבה. לא ברור לי באיזה מדינות יש הסגרים כאלה ארוכים ורבים לוקחים איתם את הכלבים כשהם עוברים לחו"ל. כדאי לקחת בחשבון גם שקשה מאוד למצוא בית מאמץ טוב, ולהתפשר ולתת את הכלבה סתם למישהו שיהיה מוכן לקחת עלול להסתיים רע מאוד עבורה. אילו היו לך בני משפחה או חברים שאתה סומך עליהם שהיו יכולים לקחת אותה, זה יכול היה להיות בסדר, אבל צריך מאוד להיזהר כשמוסרים כלבים לסתם אנשים זרים כי הם עלולים למצוא את עצמם ברחוב או בהסגר או משתתפים בקרבות כלבים.

למעלה