אני מולכם

אני מולכם

סוף סוף אני הולך לסיים את הצבא (סתם אני דווקא נהנה מכל רגע) והחלטתי ללמוד לפסיכומטרי, התחלתי ללמוד קצת לפני הקורס וחשבתי על זה ,תמיד חשבתי שאני חכם ביחס לסביבתי והחזקתי מעצמי בנאדם חכם ,הבנתי שהפסיכומטרי זה סוג של הערכה למח שלי ואם אני יוציא ציון לא גבוה מאוד אני ממש ייקח את זה אישית. ושישב איתי בנאדם שהוציא 800 ואני הוצאתי שבע מאות אני ירגיש נחות ממנו -הכל נמצא בראש-

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ממש חכם ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

ביחס לסביבתך. נתחיל מזה שרושמים "אוציא", "אקח", "ארגיש" נמשיך בזה שאתה ממש אידיוט. ונסיים בזה, שאם אין לך חברים, אז יש פה אחלה מועמד... קורודיו ישמח להתיידד איתך. יהיו לכם הרבה נושאי שיחה משותפים. "הערכה למח"

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif טיפש שכמוני ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לפחות תקרא את הניק שלי. גאון גדול. לפחות באנגלית לא תוציא ציון מדהים זה בטוח. אם אתה לא יודע מילים פשוטות כמו girl- לצערי לא יהיה טוב

dana810

New member
פסיכומטרי

לא אומר שום דבר על היכולות השכליות שלך. הוא לא מדד ל IQ ולא מודד את המוח שלך באיזשהי צורה.... המבחן הזה ברובו הוא עניין של מיומנות, שרוב האנשים לא בדיוק נולדים איתה, אלא רוכשים אותה. ואם קיבלת ציון לא טוב, אז אולי לא התאמנת מספיק, ובפעם הבאה תדע לשנות את זה. ברוב המקרים הפסיכומטרי הוא רק אמצעי כדי להשיג את המטרה. אחרי שאתה לומד בפקולטה שאתה רוצה זה ממש לא ישנה לאף אחד אם הוצאת 550 או 790..

למעלה