אני מוכנה...

may may.

New member
אני מוכנה...

אני מוכנה לפרק שני... פרק ראשון תם ונגמר חייתי אותו בטעם מר זכרונות משם נעלתי ולעומק הים זרקתי אז תאמרו לי ... יש פרק שני לסיפור ?

היי מאי

אני עוד בשלב של חוסר האמונה שיכול להיות אצלי פרק שני, אבל אם וכאשר יהיה זה בטוח יהיה יותר מוצלח מהפרק הראשון כי משם אין לי ולו זיכרון אחד טוב... בכולופן, תמיד אני אומרת לעולם לא ויש מי שדואג להזכיר לי שלעולם אזור לומר לעולם לא אז מקווה שאת יותר חדורת אמונה ושתצאי לדרך עם חיוך שיהיה לך בהצלחה

Lonely In Blue

New member
זה מזכיר לי...

שהחתימה שלך... התנוססה כאן לפני כמה ימים.
Smile, without a reason why Love, as if you were a child​
תישמעי לי טוב... לא משנה כמה פרקים יש לסיפור. מה שחשוב... שיהיה לו Happy end

רות 2

New member
ביטח שיש פרק שני....... אבל...

בדרך כלל אף פעם לא מתחיל... עם משהו.... הוא קודם מתחיל בפרק שני עם את... ואיתך... עם את והמציאות החדשה... עם את והסביבה.... ורק אחרי זה.. עם את... והוא ואחרי זה כמו שלונלי אמר דואגים שהתוכןיהיה מעניין ומלא תוכן עלמנת להגיע להפי אנד...

antigone

New member
לי יש תפיסה אחרת לגבי פרק ב'..

לגבי פרק א' , לא נעלתי, לא שכחתי לא השלכתי למצולות הים , אני טוענת שאם נשלים עם הפרק הזה ונקבל אותו כפרק בחיינו, עם הטוב והמר שהיו בו, ונפיק ממנו את התובנות , רק זה יניע אותנו הלאה, לפרק ב' , אם תרצי אבל שלמים, שלווים וחופשיים.... ברוכה הבאה אמרתי ??? ובהצלחה

בודאי שיש פרק שני

לפעמים יש גם שלישי ורביעי
לפעמים מסתכם רק בשני ובכלל כל מה שאחרי הוא פרק לא? ואם שאלת על זוגיות ואהבה אז כן יש רק מה לפעמים הדרך להגיע אליו לא פשוטה ברוכה הבאה מאי מאי

למעלה