אני מוטרד

אני מוטרד

שלום לכולם. אני נשוי באושר רב כשלשה חודשים. אני מאוד מאוד אוהב את אשתי ורוצה מאוד לתת לה ולענג אותה. אך לצערי אשתי טרם הגיעה לאורגזמה... לה זה לא מפריע והיא לא יודעת מה זה, אך אני מאוד רוצה לגרום לה להרגיש את התחושה המופלאה הזאת. אשתי קצת סגורה בנושא והיא לא יודעת לעזור לי בזה. ככלל היא כמעט לא חווה גירוי או ריגוש מיני. לשנינו אין נסיון קודם. נשמח מאוד לעצות טובות. תודה רבה

האם היא רוצה גם?

וקבל הרבה עידוד על היוזמה

לא במיוחד

היא לא מחפשת את זה בכלל. והיא גם לא מכירה את הגוף שלה. היא לא יודעת איפה הדגדגן וגם אני לא. יש לי ידיעה בערך איפה אבל בכל האיזור זה לא מגרה אותה. יכול להיות שאצלה הוא לא רגיש?

המממ...

זה נשמע כמו מפתח משמעותי. לא נראה לי שניתן להתחיל תהליך של לימוד (שזה מה שנדרש כדי שהיא תהנה יותר) מבלי שיש רצון לכך או קצה קצהה של כוונה. הכוונה לרצון שלה כמובן
אבל בוא נתקדם ונראה, מה עם מגע בכלל, האם היא אוהבת ונהנית מליטופים, נשיקות ודברים שכאלה, שאינם מקושרים ישירות עם מין?

כן.

גם דברים שמקושרים למין יכולים להיות לה מהנים קצת, אבל לא מרגשים או מגרים. היא מעדיפה את המסג` בגב באופן כללי. ואני לא חוסך ממנה את זה, אבל זה נעים ומרדים ולא מגרה... אני תוהה אם פשוט לא נגעתי במקומות הנכונים או בצורה הנכונה למרות שניסיתי הרבה.

יופי!

אז יש הנאה בסיסית ממגע ואף מעבר לכך, ואין רתיעה. זו כבר התחלה טובה
ושאלה קצת מוזרה
האם היא שותה אלכוהול לפעמים? ואם כן, אז האם ההתנהגות שלה משתנה בעקבות זה? ועוד אחת: הם דיברתם על זה בפתיחות?

תודה רבה לך על כל תשומת הלב!

אשתי לא מתקרבת לאלכוהול. אני מדבר איתה על זה, אבל לא בפתיחות לגמרי. תביני, היא מאוד סגורה. היא מסתפקת בזה שהיא איתי, ומרגיעה אותי שזה בסדר ושאני לא צריך כל הזמן לחפש איך לענג אותה. ושוב, האם יכול להיות שהדגדגן שלה פחות רגיש ושהיא פחות רגישה באופן כללי לגירויים מיניים?

אגב

גם במקומות אחרים רגישים בגוף אין לה נעימות מיוחדת כגון השדיים והפטמות והבטן סמוך למפשעה... תודה רבה על העזרה. אשמח מאוד לשמוע על דברים שיוכלו לעזור לנו.

קשה לי להאמין שהדגדגן אצלה לא

רגיש. אני חושבת שאולי כדאי לקנות ספר בנושא ולקרוא אותו ביחד...
על הספר "סקס עכשיו".

אני מניחה שיש נשים כאלה.

אך כיוון שאני מבינה מהתיאור שלך שהיא מאוד סגורה,אני מניחה שזה לא העניין אצלה (רגישות)

למעלה