אני מוטרדת..

מצב
הנושא נעול.

נטע1962

New member
אני מוטרדת..../images/Emo10.gif

אני מוטרדת..

שלום! היות ואני חדשה בפורום הייתי שמחה לדעת באם הועלתה כאן סוגית ההתמודדות באם לחשוף בפני ילדינו את נושא התרומה בעתיד... יתירה מזאת,האם שאלה זו עלתה גם מהפן של אימהות יחידניות אשר הרו גם מתרומת זרע.? אשמח לדעת וגם לישמוע התיחסויות והתלבטויות כמי שקמה הבוקר מוטרדת יותר מאי פעם מהשאלה... תודה תודה!

אדוינה

New member
בוקר טוב נטע!../images/Emo142.gif

אני מוטרדת..

שלום! היות ואני חדשה בפורום הייתי שמחה לדעת באם הועלתה כאן סוגית ההתמודדות באם לחשוף בפני ילדינו את נושא התרומה בעתיד... יתירה מזאת,האם שאלה זו עלתה גם מהפן של אימהות יחידניות אשר הרו גם מתרומת זרע.? אשמח לדעת וגם לישמוע התיחסויות והתלבטויות כמי שקמה הבוקר מוטרדת יותר מאי פעם מהשאלה... תודה תודה!
בוקר טוב נטע!

אם את רוצה לכתוב הודעה אישית לממוען מסויים,את צריכה לעשות זאת במסר אישי. שאלת חשיפת הנושא לילדים, עלתה פה בעבר.בוודאי יענו לך בהמשך וגם אפשר לעשות בנתיים חיפוש מתקדם. אנסה לחפש בשבילך בהמשך.

Fantasy3

New member
לחשוף או לא לחשוף זאת השאלה../images/Emo70.gif

אני מוטרדת..

לחשוף או לא לחשוף זאת השאלה

את האמת...כמישהיא שנמצאת בתחילתו של התהליך...כל האנרגיה שלי מופנת לכוון יצליח לי או לא יצליח לי...כי אני כל כך משתוקקת לתוצר הסופי.. סוגיה זאת כבדת משקל ככל שתהיה, עדיין יש לה אצלי משקל נמוך יחסית מ -
אני חושבת קודם כל על העובדה שבשנים הראשונות, גם כך הוא או היא לא יבינו גם אם אני מאוד ירצה לספר להם. הווה אומר יש לי כמה שנים לחשוב על זה ולגלגל את זה לכל כיוון...בכל כיוון יש את הפלוסים והמינוסים שלו, אין ספק... אבל יש לי עוד זמן...

נטע1962

New member
בהצלחה!

לחשוף או לא לחשוף זאת השאלה

את האמת...כמישהיא שנמצאת בתחילתו של התהליך...כל האנרגיה שלי מופנת לכוון יצליח לי או לא יצליח לי...כי אני כל כך משתוקקת לתוצר הסופי.. סוגיה זאת כבדת משקל ככל שתהיה, עדיין יש לה אצלי משקל נמוך יחסית מ -
אני חושבת קודם כל על העובדה שבשנים הראשונות, גם כך הוא או היא לא יבינו גם אם אני מאוד ירצה לספר להם. הווה אומר יש לי כמה שנים לחשוב על זה ולגלגל את זה לכל כיוון...בכל כיוון יש את הפלוסים והמינוסים שלו, אין ספק... אבל יש לי עוד זמן...
בהצלחה!
היי! חן חן..ובהצלחה לך! מחזיקה לך אצבעות!

הנושא הזה עלה פה המון..

אני מוטרדת..

הנושא הזה עלה פה המון..
וכדי לעשות חיפוש בדפי הפורום ותראי המון שישורים על הנושא הזה. אני מצרף לך קישור למאמר בנושא. מאת יעל איתן-שילר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה